Floris van Bommel speelt volgend jaar met warme tinten

altDe Floris van Bommel collectie damesschoenen is een oer-Hollands Product. Deze collectie zit deze winter vol verassingen. Er komen opvallende materialen en vormen voorbij.
Het kleurengamma is zeer divers. Floris speelt deze winter met verschillende warme tinten; van bordeauxrood tot cognacbruin.

De modellen staan stuk voor stuk bekend om vrouwelijkheid met een stoere twist. Ook de rijlaars zal deze winter niet ontbreken, zorgend voor een elegante Amazonelook. Zo is bij Floris de quilted print vol fantasie vertaald op een enkelaars en een kniehoge laars. Ook met een pump in combinatie met imitatie pony wat heel sierlijk staat.

Leuke nieuwe details zijn noppen op de achterkant van de laarzen en schoenen. Floris combineert een cognacbruin halfhoog laarsje met leren banden. Heel klassiek en toch sportief. Deze uitermate stijlvolle boot is met vacht gevoerd voor een warm en comfortabel gevoel. De grove hak maakt dat de draagster ook deze winter met beide benen op de grond blijft staan.

Loop maar weg op superchic of lekker sporty van Floris

Uitersten ontmoeten elkaar bij Floris van Bommel. Zo is er de chique laars als eyecatcher van de collectie die ons terug brengt naar de tijd dat de mode maar één doel had: de vrouw op haar mooist en elegantst te tonen.

De hoge dameslaars zorgt er in alles voor dat je elegant de winter doorkomt. De fraaie leest, bescheiden hak en hoge schacht geven de laars het karakter van een rijlaars en in combinatie met het bordeauxrode ponyhaar krijgt de laars een geheel eigen look en feel. Ook de details van de schoen zijn classy, maar vooral stoer door de metalen garnering op de hiel.

Maar welke moderne vrouw kan er zonder sneakers? Die slimme heerlijke comfortabele sportschoenen waar je altijd altijd op terug kunt vallen? De nieuwe sneaker is een absolute classic en maakt ieder seizoen een andere comeback in de Floris van Bommel collectie.

Steeds weer in een vernieuwd jasje. Dit keer kiest schoenontwerper Floris voor een kleur die hem na aan het hart ligt: blauw. Uitgevoerd in elegant suède en voorzien van leren details op de hiel levert Floris met deze sneaker een schoen af die iedere vrouw in de kast wil hebben staan.