La Rionova rokken vieren vrouwelijke vormen

altAMSTERDAM- Elke vrouw heeft een mooie vorm, maar elke vorm is anders. Vanuit die gedachte heeft La Rionova SHAPES ontwikkeld, kwalitatief hoogwaardige rokken die de beste aspecten van het figuur benadrukken. Eventuele probleemzones worden door het zorgvuldige ontwerp verbeterd of gecamoufleerd.
 

Slanke dennen kiezen voor de Apple Shape, vollere dames voor de Curvy Shape. De Pear Shape is op het lijf geschreven voor vrouwen met bredere heupen, de Even Shape voor wie de aandacht af wil lijden van minder geprononceerde zitvlak.

Rokken met Universal Shape zijn voor elk figuur geschikt. Kortom: SHAPES heeft voor iedereen een passende rok. Ook vrouwen langer dan 1.78 of kleiner dan 1.60 vinden bij SHAPES de perfecte roklengte. De modellen kenmerken zich door eigenzinnigheid en duurzaamheid, zijn tijdloos en hebben een opvallende afwerking.

SHAPES is een fusie tussen de beste milieuvriendelijke materialen en flamboyante mode. La Rionova produceert al haar ontwerpen in een gelimiteerde oplagen op een ecologisch verantwoorde en eerlijke manier.

Er wordt gebruik gemaakt van duurzame productieprocessen en natuurlijke materialen zoals biologische zijde en kwalitatief hoogwaardige wol, soms gecombineerd met gerecyclede materialen. Verder heeft het internationale luxemerk een sterk multiculturele inslag.

De inzet van professionals met verschillende culturele achtergronden maken de ontwerpen uniek en inspirerend. De gedetailleerde afwerking zorgt voor een exclusieve uitstraling, de duurzame filosofie voor een goed gevoel. Wat zegt Tatjana Larionova van La Rionova hierover?

“Ik hou van het benadrukken van natuurlijke schoonheid, van het vieren van de vrouwelijke vorm. Elk figuur heeft sterke en minder sterke punten en SHAPES zorgt ervoor dat de focus komt te liggen op de mooiste features. Ik ben trots op de unieke pasvorm en de luxueuze uitstraling, maar daar houdt het voor mij niet op. Ik ben een perfectionist en blijf zoeken naar nieuwe shapes en pasvormen."

Haar collectie is tijdloos, zodat je hem seizoenen lang kunt dragen. SHAPES is dus absoluut geen onderdeel van de wegwerpmaatschappij!

"Door La Rionova rokken te dragen, voeg je op een ladylike mannier een klein bijdrage aan het streven naar een betere wereld”, aldus Tatjana Larionova van modemerk La Rionova dat befaamd werd door de bijzonder geslaagde rokvormen.