• De INFINITY collectie van BIGLI

  • Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

  • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

  • Paul Schulten 40 jaar in het vak

  • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

  • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

  • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

  • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Exclusief: High End Fashion & Style Event in Loosdrecht

 

altDit weekend vormt op zondag 17 maart het luxueuze Witte Huis in Loosdrecht het décor voor het High End Fashion & Style Event. Tijdens dit event - een initiatief van Alice Sunderland- presenteert de ontwerpster haar exclusieve diamanten- en juwelencollectie. Ook maakt zij haar eerste verkooppunt in Nederland bekend. Dat is Millenove Jewelry in Laren.

Naast haar eigen merk presenteren ook andere prestigieuze merken zich aan de aanwezige gasten waaronder Kroymans – Jaguar, Jan van Gent, Aspen Watches, Restylane, Unielle Couture en Messack Medical en vele andere zeer geïnteresseerde bezoekers. De eerder door Sunderland in Parijs en Wassenaar gepresenteerde collectie was dan ook nu in Loosdrecht te zien.

De presentatie van de middag is in handen van Anouska Wink. Na een introductiefilmpje van Alice Sunderland Diamonds vindt er een kort interview met de naamgeefster plaats. Alice: ‘Voor mij is het keer op keer weer een uitdaging om voor mijn klanten een juweel te ontwerpen dat helemaal aan hun wensen voldoet en waar zij intens blij mee zijn. Dat maakt mij echt gelukkig’.

Vervolgens wordt het exclusieve verkooppunt bekend gemaakt waar de juwelen van Alice Sunderland verkrijgbaar zijn. Millenove Jewelry in Laren is de eerste juwelier in Nederland die de juwelen van Alice exclusief verkoopt en ook is de ontwerpstudio van Sunderland Diamonds hier gevestigd.

"Wij zijn enorm trots dat wij exclusief de ‘Everlasting Moments Collectie’ van Alice mogen verkopen. Daarnaast ben ik zelf een edelsteenspecialist en hebben we dus nu, met een diamantair erbij, twee expertises onder een dak," aldus eigenaresse Irene Peeters.

Tijdens een spetterende catwalk show in samenwerking met Unielle Couture wordt de juwelencollectie gepresenteerd. Unielle Couture is het eerste modehuis in Nederland dat 3D-bodyscan technologie en wetenschappelijke styling methodologie gebruikt om de perfecte jurk te creëren. Elke jurk is met de hand gemaakt.

Ook bekend Nederland heeft inmiddels de Unielle jurken ontdekt en zo zijn onder meer Chantal Janzen, Jennifer Hoffman, Nicolette van Dam, Terence Schreurs, Marijke Helwegen en Brigitte Nijman al gespot in een Unielle jurk.

Tijdens het event hebben wij ook Mariska van Kolck, Laura Ponticorvo, Brigitte Nijman en Marielle Bastiaansen onder de aanwezigen gezien. Evenals alle andere bezoekers genieten zij van de stijlvolle show met prachtige juwelen.

Al met al een fantastische middag aan de Loosdrechtse Plassen.