Schitterend zeewezen van Tanika De Koning

 

altHet was een heel bijzondere ervaring tijdens de fashioncheque Arnhem Fashion Week een showmoment van een heel andere orde dan gewoonlijk mee te mogen maken...
 

De jonge ontwerper Tanika De Koning zorgde namelijk voor een sprookjesachtig moment door de plotselinge verschijning van een prachtig zeewezen.

 

Het supermooi geshowde ontwerp was door de ontwerper met bodypaint en doorzichtige gekleurde sluiers als intermezzo op de catwalk gezet. Iedereen was vertederd en verrast door het sprookjeswezen dat begeleid werd door twee mannequins die ook gekleed waren in lange rôbes uitgevoerd in de typische Tanika De Koning-stijl. Enigszins verhalend zoals dat voorkomt in sprookjesachtige illustraties.

Het is helaas zo dat ontwerper Tanika door een ernstige spierziekte genoodzaakt is alle activiteiten vanuit een liggende positie te doen. Dat maakt dat haar prestaties erg veel inzet kosten. Gelukkig kan zij op haar moeder Ingrid De Koning en een aantal andere toegewijde fans rekenen om haar bij te staan.

Maar al was Tanika De Koning door haar ziekte deze keer niet in staat zelf de show bij te wonen zij heeft met haar unieke creativiteit aan de fashioncheque Arnhem Fashion Week toch met een hele bijzondere experience bijgedragen.

Want waar kom je zo’n prachtig sprookjeswezen verder ooit nog tegen?