• Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

  • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

  • Paul Schulten 40 jaar in het vak

  • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

  • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

  • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

  • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

  • TOI & MOI van BIGLI voor valentijn

  • Agu presenteert Undyed Bikewear

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

FASHIONCLASH initieert The Hooooooodie Project

  FASHIONCLASH initieert The Hooooooodie Project for fashionactivists! The Hooooooodie Project is een project van modeontwerper Antoine Peters geïnitieerd in het kader van het FASHIONCLASH participatietraject Fashion Makes Sense.

Over Antoine Peters: Antoine Peters (Vorden) is een Nederlandse modeontwerper. In 2004 studeerde hij af aan ArtEZ Academie voor beeldende kunsten Arnhem en behaalde hij zijn masterdiploma op het Fashion Institute Arnhem. Begonnen op de catwalk, beweegt zijn werk zich inmiddels binnen mode, kunst en architectuur, waarbij de relatie met kleding en het menselijk lichaam een bindende factor is.
Spelen met perceptie is een belangrijk thema in het werk van Peters en hij gelooft dat de ruimte rond een kledingstuk net zo belangrijk is als de kleding zelf. Hierbij wil hij de traditionele relatie tussen persoon en kledingstuk doorbreken, de ratio ontregelen, vertragen, en mensen letterlijk en figuurlijk anders naar kleding en zichzelf laten kijken.

Lijkt het jou- wie je ook bent- leuk om mee te werken aan The Hooooooodie Project? Geef je dan op door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vermeld daarin op welke dag je wilt deelnemen. Meerdere dagen mag natuurlijk ook!
Hoe kun je meedoen? Neem een oud kledingstuk mee naar een workshopdag. Heb je er geen? Geen probleem,er is genoeg materiaal waarmee je kunt werken. Het kledingstuk vormt de basis voor jouw aandeel; je kunt een collage maken, je hobby of cultuur verbeelden, je eigen naam of logo patchworken, een gedicht schrijven of juist iets abstracts maken – jij bepaalt!

Tijdens de workshops is er voldoende materiaal aanwezig: je kunt borduren, bedrukken, beschilderen en nog veel meer. Jouw creatie zal onderdeel worden van een meterslang kunstwerk dat misschien wel een Guinness World Record gaat halen! Geen ervaring in werken met textiel en kleding? Geen probleem, iedereen is welkom en er is altijd hulp aanwezig. Je kunt gewoon binnenlopen op een workshopdag, binnen een half uur je bijdrage doen of er een hele dag aan werken.

Het gezamenlijke kunstwerk zal op zondag 26 juni worden gepresenteerd tijdens het YPIE FEST in en rondom het Ypelaerpark in Tilburg Noord. Dit festival wordt georganiseerd door FASHIONCLASH i.s.m. jongeren uit Tilburg Noord, in het kader van Second Skin Tilburg.
PRAKTISCHE INFO:

Data
Maart: 1, 3, 8, 10, 15, 17, 22, 24, 26, 29, 31 - April: 5, 7, 12, 14, 19, 21, 26, 28, 30 - Mei: 3, 5, 10, 12, 17, 19, 24, 26, 28, 31 - Juni: 2, 7, 9, 14, 16, 21, 23, 25
Tijden: 14:00 – 18:00 uur
Locatie: Verdiplein 107/108, 5049 NR Tilburg

Lijkt het jou leuk om mee te werken aan The Hooooooodie Project? Geef je dan op door een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en vermeld daarin op welke dag je wilt deelnemen. Meerdere dagen mag natuurlijk ook!

Lukt het jou niet om naar het atelier op het Verdiplein te komen maar wil je wél graag meewerken aan The Hooooooodie Project? Maak jouw stukje mouw thuis of op school, stuur deze op, en Antoine stikt deze persoonlijk aan de hoodie vast.

Antoine: "Iedereen draagt kleding en daarom is het zo'n prachtige conversation starter. Om door iets alledaags als kleding, in aanraking te komen met iets nieuws. Dat kan een techniek of ambacht zijn, maar ook een ander persoon. Tijdens het maken, of via het kunstwerk. Want hoe meer mensen een stukje van zichzelf aan het kunstwerk toevoegen, hoe meer verhalen, herinneringen en persoonlijkheden er letterlijk en figuurlijk met elkaar verbonden raken."

The Hooooooodie Project is een project van modeontwerper Antoine Peters geïnitieerd in het kader van het FASHIONCLASH participatietraject Fashion Makes Sense.