• Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

  • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

  • Paul Schulten 40 jaar in het vak

  • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

  • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

  • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

  • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

  • TOI & MOI van BIGLI voor valentijn

  • Agu presenteert Undyed Bikewear

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Dutch Health Week inspireert zorgprofessionals met nieuwe trends

  UTRECHT – De Koninklijke Jaarbeurs opent ook in 2024 haar deuren voor drie toonaangevende vakbeurzen: Zorg & ict, Zorg & food, en Zorg & facility, als onderdeel van Dutch Health Week. Dit evenement, dat plaatsvindt van dinsdag 9 tot en met donderdag 11 april, belooft tienduizenden zorgprofessionals en belanghebbenden te inspireren met de nieuwste trends en ontwikkelingen die een cruciale rol spelen in de toekomst van de gezondheidszorg.

De beursmanager, Audrey Wilschut, benadrukt het belang van deze gelegenheid waarbij honderden exposanten samenkomen om kennis en inspiratie te delen. Bovendien zullen gerenommeerde sprekers zoals tv-kok Hugo Kennis, topatlete Dafne Schippers en culinair ondernemer Ron Blaauw het podium betreden om hun inzichten te delen.

Elke vakbeurs richt zich op specifieke aspecten van de gezondheidszorg. Zo staat Zorg & ict in het teken van digitale transformatie, met nadruk op zaken als databeschikbaarheid, AI, zorg op afstand, cybersecurity en virtuele zorg. Belangrijke figuren zoals André Rouvoet en Bianca Rouwenhorst zullen hun visie op deze onderwerpen delen, waarbij de focus ligt op de praktische implementatie van digitale innovaties in de zorgsector.

Op Zorg & food wordt de aandacht gevestigd op gezonde voeding, met prominente sprekers als Hugo Kennis en Ron Blaauw die pleiten voor duurzaamheid en lokale producten als essentiële elementen van een gezond voedingspatroon. Hier wordt benadrukt dat het belangrijk is om voedselverspilling te verminderen en te kiezen voor producten die in het seizoen en lokaal beschikbaar zijn.

Zorg & facility behandelt facilitaire aspecten binnen de zorgsector, waarbij de nadruk ligt op het bieden van hoogwaardige zorg met beperkte middelen. Sprekers zoals Jos Nijhof en Dafne Schippers zullen inzichten delen over de rol van facilitaire dienstverlening in het bevorderen van het welzijn van patiënten, terwijl ze ook de nadruk leggen op het belang van fysieke en mentale gezondheid.

Deze vakbeurzen vormen slechts een onderdeel van Dutch Health Week, een jaarlijks evenement dat de stad en regio Utrecht transformeert tot een broeinest van gezondheid, kunst en cultuur. Naast de vakbeurzen omvat het programma een breed scala aan activiteiten, variërend van open dagen in ziekenhuizen tot gezonde menu's in restaurants en sportevenementen die de nadruk leggen op een actieve levensstijl.

Dutch Health Week vertegenwoordigt een collectieve inspanning om de gezondheid van de gemeenschap te bevorderen en een duurzame toekomst voor de gezondheidszorg te waarborgen. Door de betrokkenheid van zorgprofessionals, beleidsmakers en niet te vergeten vooral het grote publiek, is het een viering van vooruitgang en samenwerking in de richting van een gezondere toekomst voor iedereen.

MOOIE VAKBEURZEN EN INTERESSANTE SPREKERS INSPIREREN DE BEZOEKERS VAN DE VAKBEURZEN GEDURENDE DE DUTCH HEALTH WEEK ...