Hoe gaat het met jou schatje?

  Hoe gaat het met jou schatje? We hebben elkaar veel te lang niet gezien...
"Met mij is alles best. Dat is inderdaad lang geleden. Goed dat je een fotootje mee stuurde. Anders had ik je niet herkend. Maar ik dacht dat je er toen toch anders uitzag.

Het is een foto van een paar jaar terug. Ik had toen nog geen baard. Ik moest je wel appen omdat ik vannacht zo fijn van je gedroomd heb. We waren samen in een groot bos. Je was aan het wandelen en je was de weg kwijt geraakt.
"Wat vreemd dat je dat nu droomde want het bos is nu totaal kaal en koud. Waarom zou ik daar trouwens naar toe zijn gegaan? Ik hou helemaal niet van lange wandeltochten."

Het was er zo mooi. Onze ontmoeting kwam op een veel hoger level. Je vroeg mij de weg en je keek mij zo verliefd aan... Ik ben ook nooit opgehouden met aan die ontmoeting van ons van toen te denken.
"Ontmoeting? Je was ergens waar ik op een vriend zat te wachten geloof ik... Dat kan ik me vaag herinneren tenminste. We spraken over het verkeer en zo... "

We hadden de tijd van ons leven in mijn droom. Het was alsof jij helemaal en voor altijd bij mij hoorde. Nadat ik je ontmoette dacht ik er nog over om je bloemen te sturen maar het is er toen niet van gekomen. Bovendien ging je toen ook juist met vakantie.
"Ik begrijp het. Jammer dan maar ik ga nu even verder door als je het niet erg vindt."

Je had het altijd al verschrikkelijk druk maar het is juist onderzocht dat zoveel stress heel ongezond is. Kunnen we niet samen een dagje ergens ontstressen?
"Waar héb je het over? Dat meen je toch niet..."

Ik kom je wel even met de auto ophalen schatje. Of is die man met dat lange haar nog zo vaak bij je? Ik had het kunnen weten... Je bent nog steeds bezig met je ex. Twee workaholics bij elkaar... Dat is zo on-romantisch.
" Okay. Droom jij dan maar fijn verder over dat bos maar ik moet nu de vaatwasser volladen."