Couture shows

Paul Schulten met een inspirerende najaarscollectie 2023

  Deze herfst en winter laten de ambassadrices van Paul Schulten zich graag verleiden door zijn altijd perfect vervaardigde, rijk gevarieerde collectie. Onder zijn ambassadrices bevinden zich vele bekende vrouwen, waaronder de tv-persoonlijkheid en culinaire publiciste Janny van der Heijden en de gerenommeerde actrice Tamara Elbaz, vooral bekend van haar rol in "Real Housewives of Amsterdam," ook te zien op Videoland.

Paul Schulten laat zich voortdurend inspireren door de tijdgeest en kleedt met plezier mensen uit de muziek- en toneelwereld, die als het ware het visitekaartje van zijn werk vormen, dat wordt gekenmerkt door het gebruik van prachtige stoffen.

Lees meer

Michael van der Meide: Bittersweet manic nature... Couture 2023

  - c o u t u r e - ROTTERDAM - 29 maart 2023 - We ontmoeten Michael voor de tweede keer in zijn atelier in Rotterdam-Zuid. Het is ijzige koud deze vrijdagochtend. Michael wacht ons op bij de ingang van de oude school die is omgetoverd tot een creatief bolwerk. “Koud hè, kom snel binnen.” Uitnodigend houdt hij de deur voor ons open. ”Koffie?”  Sinds de laatste keer dat we Michael spraken, legde hij de laatste hand aan zijn collectie en is er een levendige fotoshoot geweest met de 12 zeer expressieve ontwerpen en 2 modellen. Vervolgens vertrok hij voor een maand naar Marokko.

Hoe gaat het met nu met hem? “Als je het hebt over mijn bipolaire stoornis dan gaat het wel goed. Na mijn vakantie was het even shaky allemaal. Ik moest echt even acclimatiseren in Nederland. Wat me hielp? Rust, reinheid en regelmaat, dus op tijd naar bed en op tijd eten bijvoorbeeld. Klinkt heel suf misschien en cliché, maar dat is heel belangrijk. Op vakantie week ik daar een beetje vanaf. Veel minder rust en veel prikkels want we hebben heel veel gedaan en gezien. Zeker met dat zonnetje daar, dat geeft gewoon pep”, hij moet lachen. Om vervolgens weer rustig te vervolgen: “Ik moest weer tot mezelf komen, even weer op aarde landen.”

Lees meer