Couture shows

Paul Schulten met een inspirerende najaarscollectie 2023

  Deze herfst en winter laten de ambassadrices van Paul Schulten zich graag verleiden door zijn altijd perfect vervaardigde, rijk gevarieerde collectie. Onder zijn ambassadrices bevinden zich vele bekende vrouwen, waaronder de tv-persoonlijkheid en culinaire publiciste Janny van der Heijden en de gerenommeerde actrice Tamara Elbaz, vooral bekend van haar rol in "Real Housewives of Amsterdam," ook te zien op Videoland.

Paul Schulten laat zich voortdurend inspireren door de tijdgeest en kleedt met plezier mensen uit de muziek- en toneelwereld, die als het ware het visitekaartje van zijn werk vormen, dat wordt gekenmerkt door het gebruik van prachtige stoffen.

Lees meer

De Melbourne Cup Carnival Fashions on the Field

  De Melbourne Cup Carnival Fashions on the Field Competition in 2023 is open voor iedereen en trekt bezoekers van over de hele wereld. Niet gek met die ongelooflijk grote prijzenpot.
De waarde van de prijzenpot voor de Melbourne Cup Carnival Fashions on the Field lijkt op het eerste gezicht in onze ogen een grap want die bedraagt in het totaal maar liefst meer dan $350.000. Maar dat komt doordat evenementen als de Melbourne Cup Carnival een lange geschiedenis hebben van prestige en aanzien niet alleen in de modewereld maar ook bij de paardenraces en qua toerisme in Australië.

Dergelijke evenementen trekken altijd de aandacht van beroemdheden en influencers maar vooral van lokale en vooral internationale modeontwerpers. De pers in Australië raakt ook niet uitgepraat over de aanwezigheid van bekende modellen en de talloze toegestroomde modeliefhebbers uit alle continenten van de wereld.

Lees meer

Chopard presenteert Red Carpet Collectie 2023

- H A U T E  C O U T U R E J U W E L E N - Het internationale en prestigieuze Filmfestival van Cannes viert in 2023 haar 76-jarig bestaan. Caroline Scheufele,  artistiek directeur van het Zwitserse horloge- en juwelenhuis Chopard, heeft voor de gelegenheid  een nieuwe Red Carpet collectie ontworpen  met 76 exclusieve Haute Joaillerie creaties. 

Caroline Scheufele heeft zich laten inspireren door haar vele reizen, waarbij ze notities en schetsen maakte. Een brede belangstelling voor de omringende wereld voedt haar creativiteit. Architectuur, schilderkunst, literatuur, ballet, muziek en films; een enkel detail is meestal genoeg om voor schitterende sieraden allerlei ideeën te ontwikkelen.

Lees meer