Couture shows

Feestelijk getinte voorjaars- en zomershow Sheila De Vries


  AMSTERDAM - De opening van de voorjaars/zomershow 2022 van Sheila De Vries begon met een statement van Emily Bouwman die de indrukwekkend lange 'staat van dienst' van Sheila De Vries als mode-icoon onder de aandacht van haar publiek bracht. Dit werd de 100ste modeshow van Sheila De Vries.

Deze nieuwe enigszins feestelijk getinte voorjaars- en zomershow op 6 april in de tot in de puntjes gevulde Spiegelzaal van het College Hotel Amsterdam was dan ook heel bijzonder. Niet alleen om terug te kijken naar een rijk fashionable verleden maar ook om op een creatieve manier nieuwe stappen naar de toekomst te zetten en dat te introduceren bij haar cliënten die zichtbaar meeleefden met het inspirerend betoog van Emily Bouwman.

Lees meer

Haute couture zomer 2022 Alexis Mabille

  PARIJS - Vandaag opende de beroemde Paris Haute Couture Fashion Week. ook in Frankrijk hadden de strenge maatregelen van president Macron het openbare leven stil gelegd. Maar er zijn altijd kunstenaars die nu eenmaal niet kunnen leven zonder de kunst die zij het allerliefste maken.

Daarom sturen Carlos Freixeda en Jean Melin het bericht van de trotse wederopstanding van de officiële Paris Haute Couture waar om 13.30 uur vandaag 25 januari 2022 de show van Alexis Mabille na een lange tijd van hunkeren om maar te mógen werken trots op de catwalk werd gepresenteerd aan een gepriviligeerd publiek.

Lees meer