Show Addy van den Krommenacker in Parijs groot succes

  PARIJS - Gisteravond toonde Addy van den Krommenacker zijn nieuwe haute couture collectie voor een enthousiast publiek in Societe d’encourangement pour l’industrie nationale.

Addy was zeer opgelucht na een zenuwslopende week, omdat een aantal belangrijke jurken in een verloren koffer zaten die hij uit Milaan had meegebracht. Wat een toestand...

De koffer werd uiteindelijk op zaterdag op Schiphol getraceerd, maar kon niet worden vrijgegeven i.v.m het personeelstekort op de luchthaven . Addy besloot een aantal coupeuze’s de nacht door te laten werken om de verloren jurken te vervangen. Een ongelooflijke heksentoer waarvoor het hele team een groot compliment verdient.

Op zondagochtend vertrok Addy al vroeg naar Parijs en kreeg in de vroege middag bericht dat de koffer vrijgegeven was . Het was echter te laat om de jurken alsnog in te zetten voor de show . Addy besloot de show door te laten gaan met minder looks, maar het niveau bleef hoog.

Het publiek was ook nu echter weer razend enthousiast. Addy toonde een aantal zilveren creaties, geïnspireerd door de legendarische Marlène Dietrich. Hij gebruikte onder meer veel bijzondere sequined materialen, mooie fluwelen ausbrenner en vederlichte zijde chiffons .

DE COUTURIER WAS UITGENODIGD DOOR DE ORIENTAL FASHION WEEK - GEORGANISEERD DOOR HIND JOUDAR - NA DE  EVENEENS ZEER SUCCESVOLLE PRESENTATIE VAN ZIJN ZOMERCOLLECTIE IN MARRAKESH IN MAROKKO.

VOOR DE AVOND WAS VAN DEN KROMMENACKERS' SPECIALE CREATIE: DE WHITE DRESS WITH TENDER WINGS ...

FOTO: KO KOK PARIS FASHION REPORT