Aziz Bekkaoui finalist bj Dutch Design Awards 2014

Met zijn collectie Images Rule behoort Aziz Bekkaoui tot één van de finalisten van de Dutch Design Awards 2014 in de categorie Fashion. Een onafhankelijke commissie waardeert het totaalconcept: van presentatie tot modellenkeuze en van performance tot kledingstukken. De beoordeling zegt dat de gewaagde mix van culturen en symbolen van Aziz passen bij het huidige straatbeeld van de stad.

De Nederlandse modepers noemt de show van Aziz een hoogtepunt uit 10 jaar Fashion Week. Ook de internationale pers is laaiend enthousiast over de collectie Images Rule. Zo besteedden onder meer The Huffington Post en Vogue Italia er uitgebreid aandacht aan. Op NowFashion.com kreeg de show binnen een dag 85.000 views.
Jaarlijks vormt de Awardshow van de Dutch Design Awards (DDA) het hoogtepunt van Dutch Design Week. Naast de prijsuitreiking is dit een exclusieve avond waar Dutch design gevierd wordt.
De internationale jury staat dit jaar onder leiding van Atzo Nicolaï (CEO DSM). Op zaterdag 18 oktober worden de winnaars van 2014 bekendgemaakt. Naast Aziz Bekkaoui zijn o.a. Viktor & Rolf in dezelfde categorie genomineerd.