Addy Van Den Krommenacker in Space

 

altCANNES - Modeontwerper Addy Van Den Krommenacker presenteert zijn couturecollectie aan de internationale jet set op exclusieve VIP Astronaut Party tijdens de Cannes Fashion Week en Filmfestival 2012. Diverse Hollywood sterren hebben al een ruimtereis geboekt bij ruimtereisaanbieder Virgin Galactic, ’s werelds eerste commerciële ruimtevaartmaatschappij. Aan de mondaine Côte d’Azur komen ze samen.

“Het is voor iedereen een enorme uitdaging om je te proberen voor te stellen hoe het onvermijdelijk dichterbij komende tijdperk van ruimtereizen zal zijn,” aldus Ronald Heister, ruimtereisagent voor Virgin Galactic.

Onder de gasten bevinden zich bekende namen als Paris Hilton, Jean Paul Gaultier, de Jackson Brothers en de Scorpions. Ook ISS astronaut Jean-Francois Clervoy (3x naar het International Space Station gereisd) en verschillende commercieel astronauten die hun ruimtereis hebben geboekt bij Virgin Galactic zijn aanwezig.

Tijdens deze exclusieve spaceparty zal ‘red carpet designer’ Addy Van Den Krommenacker met een weergaloze modeshow de internationale jetset verrassen. Zijn innovatieve creaties zijn daar niet onbekend en worden al door velen in het glamour circuit gedragen”.
Een unieke dance performance, samengesteld uit dansers van So You Think You Can Dance (Nederland) en het nationale ballet van Limoges (Frankrijk) en Toscane (Italië) zullen voor een unieke intergalactic dansvoorstelling zorgen die klinkt als een klok. (Deze voostelling wordt mede mogelijk gemaakt door Diego Cosignani Productions).

“Voor deze exclusieve astronaut party zijn eveneens een aantal directies van internationaal bekende merken van luxe artikelen uitgenodigd.

“De Cannes Astronaut Party wordt dé after party van Cannes,” zeggen organisatoren Richard Nilsson, Carolien van Twuijver en Jaime Soares Telles van Ronald Heister PR .
“Wij organiseren regelmatig internationale netwerkparty’s maar deze wordt echt heel bijzonder."

Als het aan WijnVerlinden en Bollinger ligt, zullen er in deze mondaine setting naar verwachting weer flink wat space bubble’s geschonken worden.

Het vaste L’ANZA haarteam onder leiding van Ellen Romeijn zal bij de show van Addy van den Krommenacker het haar en make up verzorgen.
En het Nederlandse Femous Productions zal namens de organisatie foto en video-opnamen maken.