Edwin Oudshoorn showt op Aruba In Style

 

altARUBA - Van 1 tot 4 november vond op Aruba onder grote belangstelling hét mode-event van het jaar plaats. Na een succesvolle, eerste editie bijgewoond te hebben in 2011, toonde Edwin Oudshoorn ook dit jaar tijdens Aruba in Style. een collectie van zijn bijzondere creaties op dit prachtige eiland.

De show van Edwin Oudshoorn vindt plaats op het Aruba Divi Phoenix Resort. Er werden 12 magnifieke sets uit zijn laatst verschenen couture collectie ‘Forget your Troubles’ gepresenteerd. Met deze collectie wist Edwin Oudshoorn onlangs eveneens op spectaculaire wijze de Amsterdam Fashion Week af te sluiten. Hierbij was de schitterende afwerking van zijn stukken al eerder "the talk of the town".

Ook de zorgvuldige wijze waarop de ontwerper gebruik maakt van zijde en tule en de schitterende met de hand geborduurde kraagjes én bodies zijn typerend voor zijn stijl. Edwin Oudshoorn heeft de Kunstacademie in Arnhem in 2004 summa cum laude afgerond.

Edwin Oudshoorn maakt couture met een knipoog naar de maatschappij. Hij baseert zijn inspiratie onder meer op het observeren van mensen en de persoonlijke keuzes die ze maken.

Onlangs heeft de talentvolle jonge designer zich gevestigd op een nieuwe locatie in het oude centrum van Amsterdam.