Couture Sepehr Maghsoudi in mythische collectie

 

altAMSTERDAM- Als voorloper van de bekende Fashionweek presenteert Couture Sepehr Maghsoudi een zeer uitgebreide couturecollectie. In zijn welhaast mythische verteltrant laat de show nogal indringend het beeld zien van de verzorgde maar bijna overwerkte knappe carrierevrouw van nu. Zowel de beeldschone verleidster als de ondoorgrondelijke droomster trekken in zwarte korte of lange jurken voorbij. Hun attitude herinnert aan altijd druk-druk-druk en dat gaat maar dóór...

De modellen hebben een fantasierijke zwarte hoog opgestoven coiffure die met witte poeder lijkt bestrooid. Onder deze heksenpruiken dragen zij een zwart leren pantalon met een mooi kort jasje wat dubbele rondingen aan de kop van de mouw vertoont.

Of rechte zwarte zijden visitejurken die altijd en in alle tijden comfortabel draagbaar zijn. Ook heel elegante recht vallende witte of zwarte jurken die erg mooi met de hand geborduurd zijn in een grafisch lijnenspel. Dit zijn ready to wear creaties zodat vrouwen die interesse hebben de kleding direct kunnen aanschaffen.

De collectie bevat heel veel zwart zowel voor de man als voor de vrouw. In de grootse finale dragen alle modellen elk in een lange rij een grote zwarte ballon.

Het is in de kunstzinnige modetaal van Sepehr Maghsoudi een afspiegeling van een donkere sfeer die hoort bij onze tijd. Maar het thema van zijn collectie My Dark Passenger is aan de andere kant ook heel spannend. En in deze nieuwe collectie met die speciale terughoudende sfeer zijn de bijbehorende mooie en draagbare creaties dan ook zeker vertegenwoordigd.