Podcasts

PodCast 13
PodCast 12
PodCast 11
PodCast 10
PodCast 9
PodCast 8
PodCast 6
PodCast 5
PodCast 4
PodCast 3
PodCast 2
PodCast 1

"Meesterlijk" voor design en ambacht

altAMSTERDAM - Van 27 tot en met 30 september 2012 vindt voor de vierde keer Meesterlijk plaats, het event waar designers, mode-ontwerpers en vaklieden hun passie voor design en ambacht tonen aan een groot publiek. Vier dagen lang staan gevestigde namen naast talentvolle starters op één van de mooiste en meest inspirerende locaties van Amsterdam: de Westergasfabriek!

"Meesterlijk" zal te vinden zijn op verschillende locaties op het terrein: in de Zuiveringshal, het Machinegebouw en de Openbare Verlichting. Voor de komende jaren is een nauwe samenwerking aangegaan met de organisatie van de Westergasfabriek. De Westergasfabriek is ‘the place to be’ in Amsterdam als het gaat om vernieuwende manifestaties en evenementen. Een locatie die Meesterlijk past als gegoten.

Met meubelmakers, mode-designers, edelsmeden, glaskunstenaars, hoeden-en schoenenontwerpers, fooddesigners en leerbewerkers. Een Food Market, de Bakkerswinkel, de Espressofabriek, Proef, het Ketelhuis en de nieuwe North Sea Jazz Club,
Dit alles onder liefdevolle aanbeveling van Lidewij Edelkoort, Jan Taminiau, Rob Huisman en Richard Hutten.

Van 27 - 30 september 2012 zal men op dit druk bezochte evenement de pure passie voor het maakproces kunnen meemaken. Dan wordt de Westergafabriek echt een ‘city of design’ in een meesterlijke ambiance!