Podcasts

PodCast 13
PodCast 12
PodCast 11
PodCast 10
PodCast 9
PodCast 8
PodCast 6
PodCast 5
PodCast 4
PodCast 3
PodCast 2
PodCast 1

Ronald Kolk presenteert show met Karsu Dönmez

 

altAMSTERDAM - Op 17 september zal Ronald Kolk zijn nieuwe grote coutureshow presenteren met medewerking van de jazz zangeres Karsu Dönmez, een zangeres die al op 18-jarige leeftijd een beroemdheid is. Zij overrompelde haar publiek al tijdens het North Sea Jazzfestival maar veroverde het ook tijdens haar optreden in Carnegie Hall. Karsu Dönmez woont in Amsterdam en is nu al zo talentvol dat haar eigen composities en de liederen die zij schrijft klassiekers zijn in de jazzwereld.

Zij was reeds in tal van tv-shows te zien en haar officiële optreden omlijstte onder meer de festiviteiten rond 400 jaar van goede betrekkingen tussen Nederland en Turkije.

De coutureshow van Ronald Kolk belooft weer een groots evenement te worden en vindt plaats in NH Grand Hotel Krasnapolsky. Hot nieuws is dat in samenwerkingmet PAKKEND de eerste Mannen Couture Collectie door Ronald Kolk wordt gelanceerd. Verder presenteert GUERLAIN het allernieuwste parfum hier ontwikkeld en worden onder de uitgebreide lijst van sponsors de meest veelbelovende merknamen gevonden.

Ronald Kolk is een couturier die er een markante eigen visie op na houdt en zijn shows op een groots en theatraal neerzet. Zijn creaties zijn uniek en altijd een feest om te zien.

De nieuwe show van Ronald Kolk belooft de gasten weer op een wervelend spektakel te trakteren en is getiteld: The New Gatsby.

Met als begeleidend thema: Door warme jazz en koude champagne vervagen mijn grenzen en ... ontdek ik stoere luxe in een sexy exciting lifestyle.
.