Podcasts

PodCast 13
PodCast 12
PodCast 11
PodCast 10
PodCast 9
PodCast 8
PodCast 6
PodCast 5
PodCast 4
PodCast 3
PodCast 2
PodCast 1

Grazia PC Catwalk

 

altAMSTERDAM - Groot feest in de PC hooftstraat op zondag 2 september want dan viert nummer één modestraat van Amsterdam vanaf 14.30 uur de langste openlucht-catwalk van Nederland. Dat gebeurt samen met de wekelijkse modeglossy Grazia, die tevens haar 5-jarig jubileum viert en het Fashion & Museum District.

Welke haarstijl staat het allermooiste?  

Modellen showen dan de nieuwste mode- en haartrends. Wella Professionals vertaalt onder leiding van Creative Director Care & Style Jeffrey Janssen de laatste haartrends naar de catwalk. En er zijn van internationale modemerken als Oger, IKKS en Azzurro de nieuwste collecties te zien. Op zich al heel boeiend.

Er lopen 150 modellen en Cat Carpenters en Dekky zorgen voor de muziek. Je kunt van dichtbij de herfst- en wintertrends 2012/2013 bewonderen en de Wella Professionals show, onder leiding van Hairdresser of the Year 2012 Hester Wernert. Ook kunnen bezoekers van de Grazia PC Catwalk zelf bekijken welke haarstijl bij hen past, met de zogenaamde 'Ipad faces'.

Tot slot reikt Mynth Events de 'Shopreme Award' uit aan de winkelier in de P.C Hooftstraat met de beste service en hospitality.

Het programma is als volgt:
12.00 uur: winkels open
14.30 uur: Grazia PC Catwalk by Wella Professionals
15.30 uur: uitreiking Mynth Events 'Shopreme Award'