Podcasts

PodCast 13
PodCast 12
PodCast 11
PodCast 10
PodCast 9
PodCast 8
PodCast 6
PodCast 5
PodCast 4
PodCast 3
PodCast 2
PodCast 1

Ronal the Barbarian

altRonal is een jonge barbaar met een lage eigendunk, een eigenschap waar de overige barbaren in zijn dorp geen last van hebben. Een nerd en mager bovendien. Wanneer Lord Volcazar Ronals vrolijke barbarendorp aanvalt en alle barbaren van de stam ontvoert, rust het lot van de complete barbarenstam op Ronals schriele schouders.

Ronal onderneemt een gevaarlijke zoektocht om zijn stam te redden van Volcazars plan over de wereld te heersen. Hij gaat op zoek naar het zwaard waarmee Volcazar kan worden bestreden. Gelukkig wordt Ronal tijdens de quest richting de krochten van het kwaad bijgestaan door de seksueel gefrustreerde, vadsige Alibert, schildmaagd Zandra en de metroseksuele elf Elric.

RONAL THE BARBARIAN 3D is geproduceerd door het Deense Einstein Film, onder meer bekend van de Millennium Trilogie. Na het ongekende succes in Denemarken wordt RONAL THE BARBARIAN 3D nu in Nederland uitgebracht, met de Engelse stemmen van onder meer Ben Bledsoe uit onder andere GLEE, Louis Lombardi van THE SOPRANOS en Dee Snider van de rockband Twisted Sister.

De film is een avontuurlijke komedie en zit vol met knipoogjes naar CONAN THE BARBARIAN en THE LORD OF THE RINGS. De titelsong 'Barbarian Rhapsody' is geinspireerd op het wereldberoemde Bohemian Rhapsody van Queen.