Podcasts

PodCast 13
PodCast 12
PodCast 11
PodCast 10
PodCast 9
PodCast 8
PodCast 6
PodCast 5
PodCast 4
PodCast 3
PodCast 2
PodCast 1

Aynouk Tan voorvechtster innovatie op Modebelofte

EINDHOVEN - Ook de flamboyante voorvechtster van mode als individuele expressie Aynouk Tan deelde haar visie ter onderbouwing van Modebelofte dat een verbindend platform wil zijn voor het innovatieve creatieve kapitaal van aanstormend modetalent. Met een door PSV mascotte Phoxy geënthousiasmeerde ‘wave’ werd de expositie officieel geopend. 

De Kick Off avond werd gevuld met een rondleiding door curator Niek Pulles, expositieontwerper Harm Rensink en alle aanwezige deelnemende modeontwerpers.

Overal waar de gasten waren werden performances gegeven door Jorijn Vriesendorp en haar dansers, de deelnemende ontwerper Fabian Bredt en designer-cum-DJ Ruben Verkuylen bemanden de draaitafels in ‘Casa Romario’ op de bestuurs-etage van het stadion waar gasten gefêteerd werden op een ‘walking diner’, speciaal rond het thema Performing Advancers ontworpen door food designer Annelies Hermsen.

Het Kick Off feest op deze VIP-verdieping bood een extra fraai zicht op de spectaculair vormgegeven Modebelofte, met een leger opzwepende ‘air skydancers’ en veel visueel spektakel van Bastiaan de Nennie op de state-of-the-art lichtinstallaties van het Philips Stadion. Modebelofte 2015 ‘Performing Advancers’ is nog te zien t/m 25 oktober.
Het adres van het Philips Stadion is: Frederiklaan 10, stadion ingang 20-21 (op loopafstand van Centraal Station Eindhoven)
Aangepaste openingstijden in verband met voetbalwedstrijd: Modebelofte 2015 - ‘Performing Advancers’:
16 oktober: 10:00 – 16:00 uur
Zondag 18 oktober: 17.00 - 21:00 uur
19 t/m 25 oktober: 11:00 - 21:00 uur
NB Zaterdag 17 oktober is de expositie niet toegankelijk i.v.m. een voetbalwedstrijd in het Philips Stadion!

Modebelofte 2015 wordt gerealiseerd in samenwerking met o.a. Philips Stadion Events, Mansveld, Heijmans, ClearChannel, MT Tape en FashionUnited.