Addy van den Krommenackers nieuwe uitdaging

's HERTOGENBOSCH - De veelzijdige ontwerper Addy van den Krommenacker ontwerpt de bedrijfskleding voor Miele Inspirience Centre in Vianen. Het is een voortreffelijke collectie geworden hoewel het voor Addy de eerste keer was dat hij zich hierop heeft gefocust. Het is echter juist een collectie geworden die de medewerkers er heel goed laat uitzien.

Addy zegt: "Het was voor mij een nieuwe uitdaging die ik heel graag ben aangegaan. Deze bedrijfskleding heeft een zeer vrouwelijke uitstraling en tegelijk ook een heel persoonlijk karakter. Miele Inspirience Centre zocht eveneens naar bedrijfskleding die in huis bij Miele gewassen kan worden. De produktie is in handen van Limitless Projects B.V."
De nieuwe collectie bestaat uit een elegant broekpak met bijbehorende chiffon wikkelblouse. Een mooie dress met kanten topdeel. De hele collectie is in zwart uitgevoerd. "Zwart vormt een fraai contrast met het witte interieur van het Miele Inspirience Centre. Het past ook helemaal bij de strakke vormgeving van de huisstijl,"verklaart de ontwerper desgevraagd. Hij is de nieuwe uitdaging met veel succes aangegaan. Het team van medewerkers ziet er uit als een plaatje!
Lara Regnault, manager van Miele Campus, zegt: "Door deze bedrijfskleding kreeg onze hele team een nieuwe professionele uitstraling. Dat is niet alleen voor ons heel inspirerend. Wij hopen daardoor vooral de bezoekers nog beter te kunnen tonen hoe welkom ze zijn in ons Miele Inspirience Centre."