Stephan Badals exclusieve najaar- en wintershow 2017

  ANTWERPEN - Stephan Badal heeft voor zijn 20-jarige jubileum een exclusieve collectie ontworpen voor najaar en winter 2017 van bijzonder mooie stoffen. De simpele chic van jurken en combinaties tonen een ingehouden elegante smaak. Veel applaus krijgt zijn exclusieve zacht leren cape die in twee lagen heerlijk vrij om het lichaam golft.

Het kleurenpalet van Badal is helder en prachtig gaaf. Van pastel tot kastanjebruin voor de herfst voor dagjurken met een variabele roklengte eveneens voor de moderne vlot gestylde mantelpakken. Gemaakt van de fijnste wol, mooie zijde, kant, rijk brokaat en zacht leer.

Voor de cocktail combinaties van donker blauw en zwart met rode bloem desins, kant in combinatie met zwart zijde of tweed en brons met goud. Intrigerend en opvallend zijn de gewaagde galajurken voorzien van een diep uitgesneden halslijn.

Langere jurken met naughty split tot op het bovenbeen maar ook korte babydolls verrassen de gasten op de coutureshow. Elke creatie heeft wel een apart detail zoals luxueuze kragen en bijzondere knope. Na 20 jaar met succesvolle coutureshows is de signatuur van de designer nog steeds heel karakteristiek.

"Een Stephan Badal-creatie moet altijd iets toevoegen aan de schoonheid van de vrouw die dit draagt ," verklaart de jubilerende ontwerper met een glimlach.

De gasten op zijn stijlvolle fashionshow in Kasteel Den Brandt te Wilrijk belonen de couturier als altijd ook nu weer met een warm applaus. Vooral als het hoogtepunt van zijn show de liefelijke bruidsjurk in traditioneel wit verschijnt die direct alle harten verovert.

FOTO: SYDNEY KORSSE