Liselore Frowijn met #TheNewCluster

  Opnieuw speelt het jonge Nederlandse modetalent met de opkomende uittdagingen van deze tijd. Zo hebben we bijvoorbeeld net op de Fashion Week Amsterdam genoten van de schitterende gelegenheidscouture White van Edwin Oudshoorn.

Gevoegd bij de spirituele nieuwe vormgeving van het ontwerpduo Diek Pothoven en Luuk Kuijf en het verlangen naar sprookjesachtige zachtheid van Alexandra Frida.

Of direct daarna zien wij hoe Liselore Frowijn met beide benen stevig op de grond haar utopische landschapscollectie lanceert mode vol magische kleuren en prints. Deze collectie is geheel vervaardigd van wax-printed Vlisco stoffen.

Frowijns nonchalante maar smaakvolle stijl is perfect geschikt voor de vrouw die via haar kleding iets meer wil communiceren. Als je een vrouw in haar kleding tegenkomt zie je iemand van deze tijd die best even meer uitstraalt dan: Hopelijk zie ik er goed uit.

Hetzelfde geldt ook voor de man in haar colbert en pantalon met een levendige modebewuste attitude. Het is direct merkbaar dat hij graag laat zien dat hij midden in het leven durft te staan. (En niet als een saai watje alleen maar commercieel aangepast voor de dag komt. Van: Gelukkig vandaag bevrijd dus eindelijk die stropdas af...)

In samenwerking met Vlisco heeft Liselore Frowijn 10 verschillende texturen gebruikt om tien creaties te produceren. Daarvan zijn er 8 voor vrouwen en 2 voor mannen. En daar hoeft niemand dan lang op te wachten want fashionshow en fabrikage gebeuren in één moeite door. Haar collectie is dan ook beschikbaar zijn via haar website ‘ see now, buy now .‘

FOTO: SYDNEY KORSSE