Ronald Kolk met Flowers meet Dutch Design

  2017 is het jaar van 100 jaar De Stijl. Ook in Keukenhof vier je dit feestje mee, onder het thema 'Dutch Design'. Ronald Kolk vergrootte de feestvreugde met een prachtige en bijpassende expositie van tere witte bruidsmode en avondjurken.

Tijdens een gezamenlijke party met de Keukenhof onder de titel Flowers meet Dutch Design genoten talloze vriendinnen en vrienden van de hoofdstedelijke couturier van een ongekend mooie bloemenpracht.

"Wat ben ik blij dat we hier met elkaar samen kunnen genieten van de schoonheid die de natuur ons zomaar schenkt," zei Ronald Kolk. "Ik ben heel dankbaar dat ik samen met jullie die allemaal mijn goede vrienden zijn de opening van de Keukenhof kan vieren. We zijn hier samen met allemaal visuele kunstenaars, beeldhouwers, acteurs, modemensen en music. En we delen allemaal dezelfde intense liefde voor schoonheid en creativiteit."

En iedereen was het roerend met hem eens. Wat een fantastische bloemen- en mode expositie! Bloemen worden ons weliswaar zomaar door de natuur geschonken. Maar in de hele wereld is bekend dat hun stralende schoonheid pas door de begeleiding van de talentvolle kwekers van de Keukenhof tot volledige wasdom komt.

In een enorme kas vol aparte stands gedecoreerd heel bijzondere planten-en-bloemen lopen de bezoekers over brede paden naar een vijver waarboven grote harten versierd met bloemen zich buigen. Sommige bezoekers bewonderen de grote modetekeningen van Ronald Kolk.

Anderen snoven herhaaldelijk diep de heerlijke bloemengeuren op. "Ik word er helemaal emotioneel van,' zei iemand verrukt tegen mij. "Ik ga er helemaal van dromen... Waar maak je zoiets fijns mee?"

Het was inderdaad een bloemenparty met een fashionable touch op hoog niveau.