Silk Spring Fashion & Business Event met show Stephan Badal

altROTTERDAM- Tijdens de vierde editie van de luxebeurs Silk Spring Fashion & Business Event zal de Belgische ontwerper Stephan Badal om een catwalkpresentatie te geven.
Deze vierde editie van dit unieke mode- en netwerk event vindt plaats op donderdag 12 mei aanstaande op het Westelijk Handelsterrein te Rotterdam.

Het 'Silk Spring Fashion & Business Event' is een vakbeurs voor professionals in de luxebranche waar onder meer sieraden, mode, buitenmeubilair, auto’s en jacuzzi's worden aangeboden.

Na Monique Collignon, Michael Barnaart van Bergen en Addy van den Krommenacker, geeft nu de couturier Stephan Badal een grote show. Hij toont dan zijn nieuwste collectie couture als ook zijn nieuwe First Line prêt-a-porter collectie 2011-2012 voor dames en heren omvat.

Als start van het feestelijke gedeelte zal Emporio Armani ook een spetterende modepresentatie geven. Deze show is tevens ook de eerste show van Emporio Armani in Nederland. Stephan Badal staat bekend om zijn mondaine, sensuele collecties. Badal kan onder meer het Belgische en Spaanse koningshuis en de Amerikaanse ambassadrice in België tot zijn clientèle rekenen.

Het Silk Fashion & Business Spring Event staat in het teken van luxury lifestyle, mode en netwerken. Diverse bedrijven uit de Rotterdamse regio, maar ook vanuit de rest van het land, bieden hier hun unieke producten en diensten aan. Het Silk Fashion & Business Spring Event is donderdagavond 12 mei toegankelijk voor genodigden vanaf 18.00 uur, waarbij er van 18.00 uur tot 20.00 uur een businessborrel zal worden georganiseerd.

Verschillende netwerkclubs en relaties van de deelnemende partijen zullen hierbij aanwezig zijn. Het Silkevent zal qua presentatie geheel worden geleid door Maria Tailor, Josh Veldhuizen en Tamara Elbaz (te zien in het spraakmakende TV-programma Modemeisjes met een Missie, vanaf 31 maart 2010 om 22.00 uur, op RTL 5

Tamara Elbaz van Silk-PR, Events & Models zegt: “Het wordt een avond vol glamour en luxe. De shows van Emporio Armani en Stephan Badal zijn zeker een hoogtepunt. Wij zijn erg trots dat zij hun eerste grote show in Nederland geven op een Silk event. Dit legt de nadruk op het zeer exclusieve karakter zien van dit evenement.”

Om exclusiviteit te waarborgen is het als bezoeker alleen mogelijk om op persoonlijke uitnodiging te komen.