Expositie “Light” door Sepehr Maghsoudi

  HOORN - Nadat hij in januari zijn 15e collectie in Parijs showde, gaf couture designer Sepehr Maghsoudi tijdens de Paris Couture week van juli 2017 opnieuw acte de présence. Hier toont hij een wolkachtige avondjurk met een gewaagde combinatie van geel en roze. Waar vind je zoiets? 

Op 1, 2 en 3 juli presenteerde hij zijn nieuwste collectie “Light” in een eigentijds pand, gesitueerd in de voor modeprofessionals befaamde Parijse wijk Le Marais.

Door deze 16e collectie in de vorm van een expositie te tonen, gaf Maghsoudi zijn publiek alle gelegenheid om de ontwerpen uitgebreid en van dichtbij te kunnen bewonderen. Daarbij vielen zijn schitterende met de hand gemaakte designs zeer in de smaak.

Wat een perfect uitgewerkte details bij bepaalde creaties... Juist in die mooie details ziet men de echte modemaker-vakkunstenaar terug. Modepers uit vele landen stonden versteld en brachten graag hun lezers en bezoekers op de hoogte waardoor een stroom van reacties op gang kwam. 

Bezoekers uit vele landen waren onder de indruk van de feeërieke, fragiel ogende designs, gemaakt van parelmoerachtig schitterende zachtroze stoffen. Designs in aardse kleuren, met authentieke prints in een krachtig geometrisch patroon dat naar boven toe lijkt op te lossen.