• Koos Van der Wal: de Friese hoedenontwerper

 • De INFINITY collectie van BIGLI

 • Show Addy van den Krommenacker in Parijs groot succes

 • Couture Irving Vorster bij Mondriaandiner

 • Pink Panther Party uit jaren 70 herleven

 • Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

 • Paul Schulten 40 jaar in het vak

 • Chopard presenteert Red Carpet Collectie 2023

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Chopard X Mariah Carey

  - C O U T U R E - De samenwerking tussen Chopard en Mariah Carey dateert van Kerstmis. In december 2020 ontving Mariah Carey een boek van Caroline Scheufele met de glamoureuze Haute Joaillerie creaties van de Red Carpet collectie voor het internationale Filmfestival van Cannes. De zangeres raakte enthousiast en wilde haar legendarische nummer 'All I want for Christmas is you' graag eren met een eerste eigen sieradencollectie.

Daarbij delen de creatieve en onafhankelijke vrouwen de keuze voor een betekenisvolle en duurzame wereld. Om een sieradencollectie op een fantasierijke wijze tot bloei te brengen, benaderde Mariah Carey natuurlijk Chopard en haar artistiek directeur Caroline Scheufele. De vlinder staat symbool voor metamorfose en weerspiegelt de energie van de Amerikaanse zangeres.

Voor het Zwitserse horloge- en juwelenhuis is de vlinder een stijlicoon, met nieuwe ambities. De herinterpretatie van de Happy Diamonds collectie kenmerkt zich door een aangepast design en nieuwe proporties, met ethisch verantwoord goud, diamanten en carneool. Mariah Carey heeft de iconische Happy Diamonds van Chopard opnieuw geïnterpreteerd. In een transparant, opengewerkt hart nestelt een vrolijk dansende diamant tussen saffierglas. Vier majestueuze vleugels ontvouwen zich op een geheel nieuwe manier.

De asymmetrische vleugels van de 'Happy Butterfly X Mariah Carey' collectie zijn volledig bezet met diamanten of voorzien van carneool. De vlinder is vervaardigd van ethisch verantwoord rosé- of witgoud en siert een hanger, armband, ring en oorbellen. De magische diamanten zijn gecertificeerd.

Butterfly was de titel van het album dat een echt keerpunt bleek te zijn in de carrière en het leven van Mariah Carey. Het opus, dat in 1997 werd uitgebracht, zat vol nieuwe muzikale inspiraties en hielp haar evolueren richting R&B en hip-hop. Het was ook het album dat haar hervonden vrijheid en wedergeboorte symboliseerde.

De vlinder, als het ultieme symbool van lichtheid en transformatie, werd een talisman van trots voor Mariah Carey. Hierdoor stralen de nieuwe creaties een elegantie en symbolische kracht uit.

De samenwerking tussen Caroline Scheufele en Mariah Carey heeft ook geleid tot drie Haute Joaillerie creaties van ethisch verantwoord goud en diamanten; een collier, ring en een paar asymmetrische oorbellen.

NIEUWE CREATIES DOOR NIEUWE MUZIKALE INSPIRATIE STRALEN KRACHT UIT...

FOTO: KOTO BOLOFO