• De INFINITY collectie van BIGLI

  • Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

  • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

  • Paul Schulten 40 jaar in het vak

  • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

  • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

  • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

  • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Florida gouverneur Ron DeSantis lanceert presidentiële campagne

  WORTHY NEWS/DE COUTUREKRANT - 24 mei 2023 - WASHINGTON - Gouverneur Ron DeSantis van Florida heeft woensdag eerdere berichtgeving van Worthy News&Nieuwspartner De Couturekrant bevestigd dat hij zich in 2024 kandidaat stelt voor het presidentschap van de Verenigde Staten. DeSantis diende documentatie in om zijn kandidatuur voor het Witte Huis aan te kondigen en onthulde zijn campagne in een online optreden van Twitter CEO Elon Musk.

Gesteund door bijna $ 120 miljoen aan beschikbare fondsen en met meer op komst, is de 44-jarige voormalig president Donald J. Trump's belangrijkste rivaal bij het nomineren door de Republikeinse Partij. Voorafgaand aan de officiële lancering van zijn campagne zei DeSantis op Twitter dat het "geweldig was om te praten met [de Amerikaanse evangelist] Franklin Graham over het vechten tegen de woke-cultuur en het belang van familie en geloof."

DeSantis ontmoette de zoon van wijlen predikant Billy Graham tijdens de jaarlijkse National Religious Broadcasters (NRB) International Christian Media Convention. De gouverneur sprak op de NRB-bijeenkomst ook over "het belang van het ondersteunen van gezinnen, het beschermen van kinderen en het verdedigen van religieuze vrijheid," een essentieel campagnethema. Trump hekelde zijn rivaal al snel en zei op zijn Truth social media platform dat juist zijn steun de enige reden was dat DeSantis de vorige verkiezingen won.

Hij voegde eraan toe dat DeSantis nooit een algemene verkiezing zou winnen, omdat hij " dringend een persoonlijkheidstransplantatie nodig heeft en die zijn bij mijn beste weten nog niet medisch beschikbaar." Trump beweerde dat een peiling op Fox News Channel " verouderde gegevens " waren en beweerde dat hij een veel grotere voorsprong had op DeSantis.

Waarnemers zeiden dat de harde woorden van de voormalige president de te verwachten zware race om de Republikeinse nominatie in het komende jaar onderstrepen.

Door zijn campagne via Twitter te beginnen, omzeilde DeSantis de traditionele methodes, zoals een persoonlijke rally, een uitgebreid televisie-interview of een gelikt geproduceerde online video.

De optie voor Twitter als zijn eerste keuze werd gezien als een opmerkelijk statement over het type kiezers dat hij hoopt te bereiken en als een waarschuwing aan Trump, die van Twitter werd gehaald na de aanslag op het Amerikaanse Capitool op 6 januari 2021.

Trump startte al snel zijn eigen concurrerende sociale mediadienst, Truth Social.