• Koos Van der Wal: de Friese hoedenontwerper

 • De INFINITY collectie van BIGLI

 • Show Addy van den Krommenacker in Parijs groot succes

 • Couture Irving Vorster bij Mondriaandiner

 • Pink Panther Party uit jaren 70 herleven

 • Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

 • Paul Schulten 40 jaar in het vak

 • Chopard presenteert Red Carpet Collectie 2023

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 10 :
Koffers net uitgepakt - snelle boodschap - vlieg terug, verdrietige reden, pubgesprek, irritante Nederlandse betaalregeltjes, steeds die afvalbakterreur, kunstmuseum en genderdiscussie in preutse generatie, - wat is liefde - minderhedenbluf tegenover wegdromende meerderheid, gebrek aan romantiek, commoties in relaties door robottisme naast nieuwe ontwikkelingen.

PodCast 11 :
Mogen meedoen aan 5-delige VPRO-documentairereeks Trappers, hoofdfiguur Stanley directeur bikersbedrijf, een sociaal ingesteld koeriersbedrijf, emotionele karakteristiek van gehandicapten met veel doorzettingsvermogen, koeriers van een diverse nieuwe jonge generatie zijn alert op actualiteit en verschil in financiële beloning in de maatschappij. Reacties en meningen - het slavernijverleden - staatkundige excuses - emoties die doorwerken - herstelbetalingen, vegapraat.

Rod Stewart brengt zijn eigen Wolfie’s Whisky uit

  GLASGOW, Schotland, 25 mei 2023 -- Het 78-jarige icoon in de muziekindustrie Sir Rod Stewart heeft zijn volgende actie aangekondigd. Hij brengt zijn eigen Wolfie's Whisky uit, een gemengde Schotse whisky die zijn bekendheid als 'de Cockney Schot 'bevestigt. Maar "eveneens eer bewijst aan zijn Schotse afkomst en reputatie van brutale kerel."

Samengesteld om Rods 'rock-'n-rol'-nalatenschap te weerspiegelen met subtiele hints naar Americana, werd Wolfie's geïnspireerd door de rebelse begindagen van de legendarische muzikant toen hij nog bij Faces zat. "Wolfie's is een deugniet en de whisky neemt je met een slokje al terug naar die goede oude tijd. Goed afgestemd en perfect gebalanceerd. Wolfie's een genot, zowel met ijs als gemixt in een favoriete cocktail," vertelt Rod.

"Het is een fijn drankje, of je nu met vrienden aan het feesten bent, een overwinning van Celtic viert of herinneringen ophaalt met de familie. Wat mij betreft staat Wolfie's voor het vrijblijvende gedrag van mijn wat meer rebelse dagen en de spanning die het leven nog steeds brengt – laat de goede momenten maar komen!" Wie naar de omschrijving van het Wolfie's Blended Scotch Whisky (40% alc) luistert zou direct geneigd kunnen zijn om dit te bevestigen maar één van onze redacteuren twijfelt toch aan de drinkbaarheid van deze whiskey.

Hij zegt: "Dit zijn allemaal reclame teksten want een blended whiskey beschrijft een mix van twee of meer soorten whiskey. Zelf drink ik heel wat liever Schotse single malt whiskey dat betekent dat de whiskey uit één distilleerderij komt en alleen uit gerst bestaat. Mensen betalen vaak meer voor de naam dan voor de kwaliteit. Dat is wel jammer. "

Rod Stewart wordt ook gezien als één van de best verkopende artiesten in de geschiedenis van de opgenomen muziek met naar schatting 250 miljoen wereldwijd verkochte platen en singles. Door zijn uitgebreide en langdurig succesvolle muzikale activiteiten beschikt hij ongetwijfeld over de nodige miljoenen die regelmatig zullen binnenstromen.

Maar door deze nieuwe Wolfie's Whiskey lijkt de vader van 8 kinderen toch een nieuw verdienmodel te willen creëeren. Ook heeft hij verschillene partners en 3 echtgenotes gehad. Met de laatste echtgenote is hij al jaren getrouwd.

Als artiest valt hij op door zijn kenmerkende stem en stijl. Zijn teksten zijn in alle genres muziek populair. Of het nu gaat om muziek als rock, folk, soul en R&B tot zelfs in het Great American Songbook. Dat maakt hem ook tot één van de weinige sterren die gedurende zijn hele carrière albums heeft weten uit te brengen die de top van de hitlijsten haalden.

Ook werd hij in 2016 officieel "Sir Rod Stewart" nadat hij in Buckingham Palace geridderd is om zijn verdienste voor muziek en goede doelen. Dat neemt niet weg dat lang niet iedereen zijn voorkeur voor deze Wolfie's whiskey zal delen. Onze redacteur is daar tenminste heel duidelijk over:"Mijn smaak is het zeker niet."

Maar vanaf 19 juni is Wolfie's Blended Scotch Whisky online verkrijgbaar en kost ongeveer 40 euro per fles.

Fans worden aangemoedigd vanaf vrijdag 16 juni mee te dingen in de pre-sale naar de eerste 1000 flessen die voor zien zijn van de handtekening van Sir Rod Stewart.