• De INFINITY collectie van BIGLI

 • Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

 • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

 • Paul Schulten 40 jaar in het vak

 • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

 • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

 • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

 • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Karaokebar Duke of Tokyo opent 16 december open in Rotterdam

  ROTTERDAM - Leuk hoor ... zo'n avond helemaal in Japanse sfeer. En dat vinden heel veel mensen want op 16 december opent alweer de derde karaokebar Duke of Tokyo aan het Hofplein in Rotterdam. Na het succes van de eerder geopende locaties in Amsterdam en Utrecht, wordt het tijd om Rotterdam kennis te laten maken met een 3.0 versie van het bekende karaoke-concept. Naast het zingen in acht privé karaoke-kamers en het sippen aan de lekkerste cocktails, maakt het eten in het bijbehorende restaurant 'Izakaya DUKI’ je avond compleet. Waan je in een wereld vol neon, muurschilderingen, lichtborden en 3D-kunst geïnspireerd op de tofste stad van de wereld: Tokyo.

Karaoke zoals in Japan: niet in een bomvolle kroeg waar iedereen meeluistert, maar in een privé karaokebooth waar je met je eigen gezelschap een compleet feestje bouwt. Samen met vrienden, collega’s of familie huur je bij Duke of Tokyo een karaokebooth. Daar zing je minimaal twee uur lang naar hartenlust mee met je favoriete nummers. Of je nou houdt van Nederlandstalige muziek, ABBA, Britney Spears, Celine Dion of Justin Bieber.

Met een keuze uit meer dan 20.000 nummers is er voor ieder wat wils. Snacks en drankjes zijn gemakkelijk te bestellen via een tablet zodat jij je kunt focussen op je zangkunsten en gezelschap. Karaokebooths zijn te huur voor 4 tot en met 25 personen. Na het zingen hoef je nog lang niet naar huis, want van donderdag tot en met zaterdag staan er in de bar DJ’s te draaien.‘We willen dat onze gasten zich bij binnenkomst meteen in een andere wereld begeven. Onze vaste Art Director Goof Vermeulen heeft zichzelf met het design van deze nieuwe locatie overtroffen. Elke centimeter die je ziet is gedecoreerd en custom made, om zo een unieke totaalbeleving te creëren’, vertelt mede-eigenaar Has Peters Sengers.

Aan het Hofplein wordt niet alleen gezongen, gedanst en gedronken. In een verborgen gedeelte van de bar opent een geheel nieuw restaurant, genaamd ‘Izakaya DUKI’. Via een nagemaakte deur van supermarkt 7-Eleven kom je binnen in een traditioneel uitziende Izakaya, waar authentieke Japanse gerechtjes worden geserveerd. Izakaya DUKI is een samenwerking met de Rotterdams-Japanse onderneming Osozai. Op de kaart staan klassieke, huisgemaakte gerechtjes zoals Yakitori, Takoyaki, Sake Clams, Agedashi Tofu en Salmon Tataki.

Héél belangrijk:Ook voor vegans zijn er volop heerlijke keuzes op de kaart te vinden. Naast alle lekkernijen is er een uitgebreide cocktailkaart met signature cocktails, gemaakt van Japanse ingrediënten zoals yuzu en miso. Daarnaast kun je kiezen uit verschillende soorten bier, wijn en sake.

Dus niet van plan om te zingen? No worries. Het restaurant Izakaya DUKI is ook perfect voor een avondje heerlijk eten en drinken.

Rotterdam is niet alleen de grootste locatie van Duke of Tokyo, het is ook de eerste met een restaurant. Mede-eigenaar Wessel Kruyt vertelt dat met het openen van een locatie in Rotterdam een droom in vervulling is gegaan. “Rotterdam is een bruisende wereldstad. Het duurde even voordat we dé locatie te pakken hadden, maar centraler dan het Hofplein kun je bijna niet zitten. De gigantische ruimte inclusief kelder, keuken en hoge plafonds, gaf enorm veel mogelijkheden voor alle creatieve ideeën om van deze locatie een indrukwekkende plek te maken.”

Duke of Tokyo opent 16 december haar deuren aan het Hofplein.

( Alvast een karaokebooth reserveren? Dat kan vanaf nu via de site van Duke Of Tokyo).

OPENINGSTIJDEN DUKE OF TOKYO ROTTERDAM:

Woensdag en donderdag: 17u-1.00u
Vrijdag: 17u-3.00
Zaterdag: 14u-3.00u

ADRES: HOFPLEIN 19, ROTTERDAM

Er is een Duke of Tokyo in de Reguliersdwarsstraat in Amsterdam.Een Duke of Tokyo Utrecht in de Ganzenmarkt tunnel. En de derde locatie is het paradepaardje van Duke of Tokyo en biedt een complete avond uit met eten, cocktails, karaoke en een bar-dancing in Rotterdam.