• Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

 • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

 • Paul Schulten 40 jaar in het vak

 • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

 • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

 • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

 • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

 • TOI & MOI van BIGLI voor valentijn

 • Agu presenteert Undyed Bikewear

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Inspirerend Reply AI Film Festival in Turijn daagt makers uit

filmaTURIJN/ITALIË - In de bruisende stad Turijn, Italië, werd het Reply AI Film Festival met veel opwinding en anticipatie voorbereid. De organisatoren, geïnspireerd door de opkomst van onafhankelijke filmmakers die al eerder zelfstandig de grenzen van creativiteit zo ver mogelijk verlegden, kondigden aan dat ze openstonden voor inzendingen tot 1 juli 2024. Het draait met het thema "Synthetic Stories, Human Hearts" bij deze editie van het Reply AI Film Festival om de synergie tussen menselijk talent en kunstmatige intelligentie, waarbij kunst, creativiteit en technologie harmonieus samenkomen.

In de weken voor de uiteindelijke deadline hebben de organisatoren al een overvloed aan inzendingen van over de hele wereld ontvangen. Vanuit de hoeken van kleine appartementen tot de studio's van gerenommeerde filmmakers, zijn er ideeën en verhalen ingediend die varieerden van hartverwarmend tot provocerend.

Eén van de inzendingen die opviel, is afkomstig van een jonge filmmaker genaamd Elena, een studente aan de lokale kunstacademie. Haar filmidee, "Echoes of Tomorrow", vertelde het verhaal van een toekomstige samenleving waarin kunstmatige intelligentie de creatieve expressie van mensen had overgenomen. Met haar beperkte middelen en een kleine groep toegewijde vrienden, werkte Elena dag en nacht om haar visie tot leven te brengen.

En terwijl de inzendingen binnenstroomden, beginnen de organisatoren zich te verheugen op het selecteren van de finalisten die hun werk zullen kunnen presenteren op het grote podium van het festival.

Ze zijn vastbesloten om ervoor te zorgen dat elk getalenteerd individu de kans krjgt om zijn werk te presenteren, ongeacht hun achtergrond of financiële middelen.
Met dit in gedachten besloten ze een speciale subsidie in te stellen, gefinancierd door partners zoals Mastercard, om filmmakers zoals Elena enalle anderen te kunnen ondersteunen bij de productie en distributie van hun films.

Deze subsidie biedt niet alleen financiële steun, maar ook mentorship en begeleiding om hen te helpen hun werk naar een hoger niveau te tillen. Geweldig toch?
Terwijl de deadline van 1 juli 2024 naderde, voelt niet alleen Elena een mix van opwinding en nervositeit. Hun verhalen, ontstaan uit hun diepste passies en emoties , waren bijna klaar om te worden ingestuurd voor beoordeling. Met spanning wachten zij op het oordeel van de jury.

Het festival zelf vindt plaats in september 2024 in Venetië, waar de finalisten hun werken vertonen en de winnaars worden bekendgemaakt. De hele wereld wacht met spanning op de momenten dat verschillende creatieve geesten achter de films straks hun verhalen met het publiek zullen delen.

Het Reply AI Film Festival geeft namelijk mensen de gelegenheid om AI te verkennen als bondgenoot van menselijke creativiteit.  De maatschappij verandert  en de grenzen van creativiteit worden verlegd op een ongekende manier waardoor opkomend talenten en inspirerende  verhalen op een veel snellere en minder ingewikkelde manier dan vroeger beter dan ooit nieuwe kansen krijgen om ook praktisch uitgevoerd te worden.