• Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

 • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

 • Paul Schulten 40 jaar in het vak

 • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

 • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

 • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

 • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

 • TOI & MOI van BIGLI voor valentijn

 • Agu presenteert Undyed Bikewear

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Trappen en Klappen in Provincie Antwerpen op Wereldfietsdag

aguBELGIË/PROVINCIE ANTWERPEN - Trappen en Klappen...  Provincie Antwerpen viert Wereldfietsdag met een Bedankje aan de Fietser!

Op woensdag, tijdens de vroege ochtenduren van 7.00 tot 9.00 uur, vindt er een bijzonder feestelijke gebeurtenis plaats langs de fietsostrade F11 ter hoogte van de sportvelden langs Gasthuishoeven in Mortsel.

In het kader van Wereldfietsdag zetten de provincie Antwerpen en haar gedeputeerden Luk Lemmens en Mireille Colson zich in om fietsers te bedanken voor hun keuze voor een slim, gezond en milieuvriendelijk vervoermiddel. Dat applaus verdienen de fietsers niet zo makkelijk want de dag begint vroeg voor een goed doel. De wekker gaat op deze dag nog wat vroeger af dan normaal. Een delegatie van collega's, samen met gedeputeerden Luk Lemmens en Mireille Colson, trotseert het ochtendgloren om voorbijrijdende fietsers persoonlijk te bedanken.

Deze actie vindt niet toevallig plaats langs een van de vele fietsostrades die de provincie heeft aangelegd. Deze fietssnelwegen zorgen ervoor dat fietsers vlot, veilig en comfortabel op hun bestemming kunnen arriveren.

De fietsostrades vormen een indrukwekkend netwerk van fietssnelwegen, waaraan de vijf Vlaamse provincies al tien jaar bouwen. Dit netwerk beslaat inmiddels 2.800 kilometer. In 2023 registreerde de provincie Antwerpen meer dan 30 miljoen fietsers op haar fietsostrades.

Statistieken benadrukken het succes en de populariteit van de fietssnelwegen en dat mag gevierd worden.  Hier is hard aan gewerkt.

Om nog beter in te kunnen spelen op de behoeften en wensen van de fietsers, lanceert de provincie Antwerpen op 3 juni 'De Grote Fietsenquête'. Deze enquête is bedoeld om waardevolle inzichten te verkrijgen van de fietsers zelf, zodat verdere verbeteringen en uitbreidingen van het fietsnetwerk optimaal kunnen worden afgestemd op hun wensen.

Beleidsverantwoordelijken zijn Luk Lemmens (N-VA): Gedeputeerde bevoegd voor Mobiliteit en Mireille Colson (N-VA): Gedeputeerde bevoegd voor Toerisme.

De provincie Antwerpen nodigt alle fietsers uit om deel te nemen aan de festiviteiten en hun mening te geven via 'De Grote Fietsenquête'. "Die deelname helpt ons om het fietsnetwerk nog beter te maken en bij te dragen aan een duurzame toekomst," laten onze actieve sport-minded zuiderburen weten.

Zij nodigen ook de Nederlandse bikers uit: "Kom langs en zie hoe provincie Antwerpen de fietsers viert en waardeert op Wereldfietsdag!"

FOTO: FIETSKLEDING VAN AGU HIER GEDRAGEN DOOR NEDERLANDSE BIKERS bESCHERMT BIJ ALLE WEERSOORTEN ...

Het voordeel van fietsen met laagjes kleding is dat je tijdens je rit kunt variëren. Zit de warming-up erop of veranderen de temperaturen? Trek dan een laagje uit.