• Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

 • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

 • Paul Schulten 40 jaar in het vak

 • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

 • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

 • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

 • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

 • TOI & MOI van BIGLI voor valentijn

 • Agu presenteert Undyed Bikewear

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Boek: LOVE OUT LOUD

loveWie zich opgenomen voelt in de LGBTQIA+-gemeenschap kan uiteenlopende reacties van de wereld daarbuiten tegenkomen.  Dat verschilt nogal eens in allerlei landen. Misschien is het interessant in de aanloop van de PRIDE Month en Vaderdag voor sommige mensen om LOVE OUT LOUD  te lezen.  Het gaat weliswaar over het gezinsleven in Amerika maar ook in ons land heb je ongetwijfeld twee vaders of twee moeders die als gezin van alles doormaken.      

Terrell en Jarius Joseph zijn een dynamisch duo, de Amerikaanse ouders die grenzen doorbreken met hun  gezin van vijf wat laat zien hoe in modern gezin ook op een andere manier alles prima en normaal kan verlopen.

Hun nieuwe boek, **LOVE OUT LOUD - Building a Relationship & Family From Scratch**, is becommentariëerd op Good Morning America, Forbes, The Wall Street Journal, Wife Swap en People Magazine. Ze hebben bijna 3 miljoen volgers op sociale media. Op hun eigen manier  herdefiniëren Terrell en Jarius hoe het huwelijk en het gezin anders maar heel gelukkig kan zijn. Love Out Loud vertelt het verhaal van de zoektocht van de Josephs om het vaderschap opnieuw te definiëren. Ze keken er verlangend naar uit maar nadat ze een verwoestende miskraam hadden ondergaan, gevolgd door twee vroeggeboortes door draagmoederschap met een tussenpoos van slechts vijf maanden, beseften Terrell en Jarius dat ze, om het gezin van hun dromen te hebben, volgens hun eigen regels moesten leven en liefhebben.

Gevuld met empathisch advies en een gezonde dosis echte gesprekken, biedt dit boek inzichten in hoe je op jouw manier een relatie en gezin kunt opbouwen en het leven van je dromen kunt realiseren. Terrell en Jarius zijn millennial homoseksuele vaders die hun twee lieve peuters, Ashton en Aria, opvoeden in Atlanta, Georgia. Hun onconventionele reis is een baken van hoop geweest voor veel anderen uit de LGBTQIA+-gemeenschap, en in hun missie zijn ze standvastig in het doorbreken van stigma's en stereotypen rond ouderschap tussen mensen van hetzelfde geslacht.

Ze schreven geschiedenis met de reboot van **Wife Swap**, een tv-programma over het tijdelijk ruilen van vaders van gezin, vergelijkbaar met het Nederlandse programma Steenrijk, Straatarm. Ze waren het eerste homopaar dat van gezin wisselde in een poging kijkers voor te lichten over de misvattingen en discriminatie waarmee ze worden geconfronteerd. Ze spreken over sociaal onrecht en burgerplicht. En ze delen hun verhaal over wat het betekent om als homoseksuele zwarte mannen tot twee kwetsbare gemeenschappen te behoren.

Hun boodschap van liefde, doorzettingsvermogen en gelijkheid is niet alleen relevant in Amerika, maar ook hier in Nederland. Net als Terrell en Jarius, zijn er in Nederland talloze gezinnen die worstelen met tegenwerking en discriminatie vanwege hun seksuele geaardheid of raciale achtergrond. Door hun verhaal te delen, hopen ze ook hier een baken van hoop en inspiratie te zijn, en anderen te laten zien dat het mogelijk is om, ondanks alle uitdagingen, een liefdevol en succesvol gezin op te bouwen.

Met de naderende Amsterdam Pride in de eerste week van augustus en Vaderdag op de derde zondag van juni (16 juni in 2024), is het een perfect moment om stil te staan bij deze belangrijke thema's en de boodschap van de Josephs te omarmen. **Love Out Loud** is nu beschikbaar en kan besteld of gekocht worden bij de boekhandel.