• Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

 • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

 • Paul Schulten 40 jaar in het vak

 • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

 • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

 • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

 • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

 • TOI & MOI van BIGLI voor valentijn

 • Addy showt met koninklijke glamour in Palazzo Brancciato -1-

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Modeweek Parijs geopend in Hôtel d’Évreux, Place Vendôme

peetDe Haute Couture Week: Herfst – Winter 2024-2025 in Parjs opende met Danielle Slavik en toonde  eveneens Gia Bab. Veel aandacht was er voor de creaties van Peet Dullaert die reflecteert op de Schoonheid van Couture in het Digitale tijdperk. Hij verwijst naar het tijdperk waarin mensen de hele dag op hun telefoon tikken. hij worstelt ermee en hij aanvaardt het maar voegt daaraan de viering van de natuurlijke schoonheid van de mens toe. 

Wat is schoonheid? Deze vraag is de eeuwige uitdaging van onze industrie. Schoonheid kan niet alleen worden vastgelegd in het eindproduct op de catwalk. Mijn inspiratie komt voort uit het vieren van de mens, waarbij de creaties door ambachtelijke manipulatie van stoffen unieke oppervlakken krijgen.

Zijn creaties herinterpreteren klassieke kostuums aangepast aan moderne houdingen en levensstijlen door middel van flo-tailoring en techno-plooien. De collectie verkent organische vormen en menselijke anatomie met innovatieve ontwerptechnieken. Hij zegt: "Het gaat om Een Viering van de Mens ... Elke creatie is met de hand gevormd en genaaid, zonder het gebruik van machines, wat zorgt voor een persoonlijke touch. Deze creaties zijn geïnspireerd door de levens van de mensen om mij heen en de generaties die mij inspireren en onderwijzen. Bij het Atelier vieren we deze diversiteit aan menselijke silhouetten, die de basis vormen van onze ontwerpen."

Het Leven in het Digitale Tijdperk wordt anders door hem gedefinieerd.

Hij zegt: "De silhouetten in mijn collectie zijn ontworpen om de veerkracht en beweging van het lichaam te eren. Het doel is dat men in onze kleren leeft en zich vrij voelt. Onze kenmerkende snit zorgt voor dynamische beweging en comfort, perfect voor de moderne levensstijl."

Wat is kenmerkend voor zijn collectie?

1. De PEET DULLAERT Signature Suiting - Is Moderne Snit: Speciaal ontworpen voor de moderne houding, met een dynamische snit die bewegingsvrijheid biedt, ideaal voor de actieve levensstijl van vandaag.

2. Flou-tailoring of  - Live-draping: Ontwerpen die direct op een menselijk lichaam worden gevormd, wat resulteert in unieke en persoonlijke creaties.

3. Techno-plooien in Innovatieve Stoffen: Uniek te behandelen stoffen die beweging en comfort mogelijk maken, ideaal voor de moderne reiziger.

4. Zorg voor de Aarde: Voor elke aankoop worden verschillende goede doelen gesteund , zoals koolstofverwijdering, oceaanbescherming, en herbebossing.

5. Een Verantwoordelijke Productie blijkt uit de Minimale Verspilling. Alles wordt op bestelling gemaakt om verspilling te minimaliseren, met CO2-neutrale verzending en volledig recyclebare verpakkingen.

Aan deze heel complexe opbouw van de collectie en de show  werd door de volgende mensen bijgedragen:  
Artistiek Directeur: Peet Dullaert - Atelier:  PEET DULLAERT Parijs
Make-up: Hannah Rosie Bennett voor MAC Cosmetics
Haar: Ilham Mestour – The Wall Group
Manicure:** Maho Ishikawa
Fotografie: Omri Rosengart  

Deze collectie biedt niet alleen een esthetische ervaring, maar benadrukt ook respect voor de natuur, wat bijdraagt aan een betere toekomst voor ons allemaal.