• De INFINITY collectie van BIGLI

 • Chopard X Mariah Carey

 • Pink Panther Party uit jaren 70 herleven

 • Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

 • Show Addy van den Krommenacker in Parijs groot succes

 • Couture Irving Vorster bij Mondriaandiner

 • Couturier Zyanya Keizer BINHE en haar Team

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 10 :
Koffers net uitgepakt - snelle boodschap - vlieg terug, verdrietige reden, pubgesprek, irritante Nederlandse betaalregeltjes, steeds die afvalbakterreur, kunstmuseum en genderdiscussie in preutse generatie, - wat is liefde - minderhedenbluf tegenover wegdromende meerderheid, gebrek aan romantiek, commoties in relaties door robottisme naast nieuwe ontwikkelingen.

PodCast 11 :
Mogen meedoen aan 5-delige VPRO-documentairereeks Trappers, hoofdfiguur Stanley directeur bikersbedrijf, een sociaal ingesteld koeriersbedrijf, emotionele karakteristiek van gehandicapten met veel doorzettingsvermogen, koeriers van een diverse nieuwe jonge generatie zijn alert op actualiteit en verschil in financiële beloning in de maatschappij. Reacties en meningen - het slavernijverleden - staatkundige excuses - emoties die doorwerken - herstelbetalingen, vegapraat.

Feestelijke verhuizing Salon Hairstylist Ernesto Kbal

AMSTERDAM - Afgelopen zondag werd de salon van Ernesto Kbal officieel geopend. Deze salon was voorheen op de eerste verdieping gevestigd in de PC Hooftstraat 52. Het nieuwe adres van de salon van Ernesto Kbal is Van Baerlestraat 97 . De opening van de salon (vroeger zat hier een schoenenwinkel) werd gevierd met een feestelijk glas , de sensuele klanken van een bevlogen violist en een verzorgde high teaparty. Over de rode loper wandelden naast een aantal internationale klanten ook talloze dierbare cliënten naar binnen en genoten van de feestelijke sfeer.

Ook actrice/model Ceylin De Jong maakte tussen haar drukke werkzaamheden nog even kort haar entrée. Ceylin De Jong die eveneens tot Miss Noord-Brabant Fashion en Miss Den Bosch Fashion is gekroond is de Muze van Ernesto Kbal. Er hangt dan ook een grote foto van haar in de zojuist geopende salon.
Ernesto Kbal onderscheidt zich in zijn vak van andere Hair Stylisten door zijn multiculturele professionele instelling. Zelfs de meest kritische bezoekers aan zijn salon zijn uiterst tevreden over de behandeling. Ook al omdat de wensen van de klant altijd centraal staan.

Hij zegt daarover: "Ik ben geboren en getogen in Panama City en ben daar ook als kapper begonnen. Er zijn weinig steden in de wereld waar haar belangrijker wordt gevonden dan in deze party stad. Het is ondenkbaar dat je uitgaat en niet eerst naar de kapper bent geweest. En klanten daar zijn niet makkelijk, het zijn tenslotte Latino's. Maar je leert wel het vak: knippen, stylen, verven en kleuren, glamour kapsels, strakke business kapsels. En tussen klant en kapper ontstaat een relatie. Een klant krijgt alle tijd en aandacht."
Hoe lang werkt hij in Nederland?
"Vijf jaar en ik heb in die tijd freelance gewerkt als kapper. Maar ik wilde meer, ik wil met echt enthousiasme en passie werken met klanten die het belangrijk vinden dat zij alle aandacht krijgen. Dat ze terecht kunnen wanneer zij willen, 's morgens vroeg of 's avonds laat, zaterdag, desnoods zondag. En dat ze geholpen worden door hun eigen vaste kapper, gewoon omdat er geen andere kappers hier werken. Eén kapper, één klant, alle aandacht, altijd."
Werkt hij ook met vaste produkten?
"Ja zeker. Ik heb gekozen voor de nieuwe maar geweldige en helemaal natuurlijke lijn van de Australische Kevin.Murphy. De collectie producten is niet alleen prachtig vormgegeven maar ook volledig organisch en geheel sulfaat en parabeenvrij." Is dat beter?

"Absoluut. Je haar wordt zichtbaar en voelbaar beter, steviger en krijgt weer de juiste vochtbalans. Penelope Cruz, Linda Evangelista en Kylie Minogue zijn enkele van de sterren die de producten gebruiken."