• Couture Irving Vorster bij Mondriaandiner

 • MEESTERLIJK met Nederlands Paviljoen viert 6de Editie

 • De INFINITY collectie van BIGLI

 • Spencer Tweeling showt Chopard

 • Pink Panther Party uit jaren 70 herleven

 • 'The Art of Perception'

 • Show Addy van den Krommenacker in Parijs groot succes

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

PodCast 5 :
Journalistieke reis naar Indonesië - Koninklijke excuses aan Indonesië - strijd om geloofsvrijheid op Sumatra -tocht door het oerwoud - emotionele bijeenkomst vervolgde christenen - ontmoeting met radicale moslimleider - overstroming Jakarta - Indisch monument - niet altijd begrepen identiteitsproblemen.

PodCast 6 :
Aanval op haven Beiroet - bijzondere ontmoeting met medewerker vredesmissie - (h)erkenning pijn en machteloosheid - nawerking oorlogssituatie - tragiek in Libanon en onveiligheid - Bonifacius jeugdherinnering - politie aan de deur- veranderingen oorlogen in Oost - Europa.

CouCou Catwalk & Camera Coaching for Young Models

  AMSTERDAM - Catwalk & Camera Training voor Young Models wordt gegegeven door professionele coaches en zorgt er ten eerste voor dat jongeren meer zelfvertrouwen krijgen in het dagelijks leven. En daarnaast krijg je als jongere de nodige support om je te leren je perfect te kunnen presenteren. Verder leer je allerlei tips en trucs als je model wilt worden of al model bent. Deze interactieve middag voor Young Models is inclusief een groepsgesprek over de do's en don'ts bij een casting.

Je leert jezelf voorstellen bij een opdrachtgever. En hoe kom je goed over op social media? Daarbij is ook de catwalk training van het grootste belang evenals een fotosessie voor je portfolio! (Neem je mobile mee als je die hebt want er wordt ook geoefend met elkaar fotograferen!)

Coaches zijn: Couture Mannequin Davine en Modefotografe Mireille. Zij ontmoetten elkaar In 2009 tijdens een modeshow in het World Fashion Centre. Davine liep haar eerste modeshow en Mireille fotografeerde haar eerste modeshow. Een vriendschap kon niet uitblijven en vele fotosessies volgden in Nederland en in Parijs.

Twee professionele vrouwen met een gezamenlijke passie voor Catwalk en Camera. Na een internationale en inspirerende samenwerking van 10 jaar hebben zij hun krachten gebundeld en delen zij nu de opgedane kennis en tips graag met jou! Je krijgt catwalk les van Couture Mannequin Davine en les in poseren voor de Camera van Mireille.

Coach Davine won in 2009 de Dutch Model Awards Publieksprijs. Sindsdien is zij werkzaam als catwalk,- en fotomodel in binnen,- en buitenland. Davine loopt shows voor o.a. Christian Lagerwaard, Paul Schulten en Addy van den Krommenacker. Zij is jaarlijks terug te vinden op de catwalk tijdens o.a. de Fashion Week in Parijs, Amsterdam en Berlijn. Als fotomodel heeft zij vele publicaties op haar naam staan, waaronder in Vogue Italië en andere fashionmagazines. Davine treedt eveneens op als zangeres!

Coach Mireille geeft deze training als ervaringsdeskundige. Op haar derde jaar begon zij met modellenwerk. Haar eerste show liep zij toen ze 11 jaar was. Vele opdrachten volgden. Zij stapte over op het vak fotografie en werd met haar camara een graag geziene gast op tal van beroemde modeshows in binnen- en buitenland. Mireille is moeder van dochter Nala en weet uit ervaring hoeveel leren poseren voor Young Models kan betekenen.

Na 12 jaar voor KLM gewerkt te hebben als stewardess en reisfotograaf opende Mireille in 2008 studio Colourfullphoto. In haar fotostudio in het World Fashion Centre Amsterdam fotografeert zij de collecties van verschillende modemerken en werkt zij met modellen en acteurs aan een portfolio. Beginnende modellen begeleidt zij vakkundig met haar eigen ervaring als model.
Wie kunnen inschrijven voor de CouCou Catwalk & Camera Coaching for Young Models?
Jongeren vanaf 10 jaar
Prijs: 85,-
Duur: 3 uur
Datum: vrijdagen of zondagen in de schoolvakanties
Tijd: 13.00 - 16.00 uur
Locatie: World Fashion Centre Amsterdam

Tijdens de workshop kunnen de ouders/verzorgers eventueel in het restaurant van het World Fashion Centre blijven wachten.

Aanmelden: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Vermeld daarbij je naam, leeftijd, telefoonnummer en of je ervaring hebt met modellenwerk. Het contact gaat via de ouders of verzorgers.
Samen heten Davine en Mireille je van harte welkom bij CouCou! (en mocht je je het afvragen....CouCou is de Franse vertaling voor: Hallo!)

...YOUNG MODELS LEREN ZICH PERFECT TE PRESENTEREN BIJ COUCOU CATWALK EN CAMERA COACHING...