• Couture Irving Vorster bij Mondriaandiner

 • De INFINITY collectie van BIGLI

 • Pink Panther Party uit jaren 70 herleven

 • Couturier Zyanya Keizer BINHE en haar Team

 • Spencer Tweeling showt Chopard

 • Show Addy van den Krommenacker in Parijs groot succes

 • Chopard X Mariah Carey

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 8 :
Grote Nederlandse financiële reserves nog steeds aanwezig– corruptie – Onderdrukte media en ondernemersprotesten Hongarije – Denk wat je wilt - Verwarring over inclusiviteit of … genderisme in de overdrive?

PodCast 9 :
Omgekeerde vlag – tragiek voor vaderlandse boerenstand – boerenondernemers met grote investeringen in crisis - dierenliefde of vegan - voor of tegen stikstofbeleid van het kabinet – wanhopig tekort aan huizen en bouwgrond – Issues rond moeilijke mensen als grensoverschrijders..

Eerste haringvaatje voor Jeroen Everaert

  ROTTERDAM - Op maandag 14 juni werd voor de vijfde keer het eerste vaatje nieuwe haring uitgereikt aan een Rotterdammer die veel voor de stad betekent. Dit jaar werd het felbegeerde geschilderde vaatje overhandigd aan Jeroen Everaert, creative director van Mothership. Het afgelopen jaar was hij o.a. verantwoordelijk voor het hoopvolle project ‘Vliegen voor de vrijheid’, de droneshow op 5 mei 2020 boven de Maas. Ook zorgde hij voor artistieke aankleding van de stad tijdens het Eurovisie Songfestival 2021.

Op de haringparty, georganiseerd door het Bilderberg Parkhotel en PR bureau MissPublicity, werd het eerste vaatje traditiegetrouw “live” beschilderd. Dit jaar was het de eer aan kunstenaar Jelmer Konjo om dit in de binnentuin van het hotel aan de Westersingel te mogen beschilderen. Vandaag, maandag 14 juni, vond in de prachtige binnentuin van het Bilderberg Parkhotel in Rotterdam traditiegetrouw de druk bezochte haringparty plaats.

Tijdens dit feestelijke evenement werd het eerste vaatje live beschilderd door kunstenaar Jelmer Konjo en uitgereikt aan Jeroen Everaert. De Rotterdamse conceptontwikkelaar, eigenaar en creatief director van Mothership. Directeur van Bilderberg Parkhotel Rotterdam Erik de Wit en Clarissa Slingerland, directeur MissPublicity en Zakenvrouw Rotterdam 2017, reikten samen het beschilderde haringvaatje uit. Hiermee zetten zij de traditie voort om de jaarlijkse haringparty meer kleur te geven en aandacht te vestigen op Rotterdammers die veel voor de stad betekenen.

De overhandiging vond plaats ten overstaan van een boeiend gezelschap van diverse gasten uit de culturele en creatieve hoek en bestaande zakenrelaties. Tijdens de haringparty werd de allereerste Nieuwe Haring geproefd. De keukenbrigade wist de gasten daarnaast te verrassen met diverse bereidingen van haring.

In 2005 richtte Jeroen Everaert Mothership op waar hij met zijn team van professionals met verschillende achtergronden en vaardigheden (kunst-, marketing-, economie- en communicatiespecialisten) concepten ontwikkelt voor diverse opdrachtgevers. Sinds de start van Mothership hebben zij meer dan 500 projecten in binnen- en buitenland geïnitieerd. Professionele begeleiding van kunstenaars en het bedrijfsleven vormt de basis van projecten, met als doel mensen bewuster en dichter bij kunst te brengen.

Dit jaar werd het eerste vaatje beschilderd door Jelmer Konjo. In zijn werk onderzoekt en observeert de jonge opkomende Rotterdamse kunstenaar Jelmer Konjo (1993) hoe wij in onze alledaagse leven omgaan met de norm “volwassen (zijn)” en wat dit betekent.

Het werk van Jelmer spreekt tot het kind in de mens, ook het volwassen mens. Zijn vrolijke kleurencombinaties, brutale vormen en patronen en bijna obsessief gebruik van bloemen doen op eerste gezicht kinderlijk aan, maar niets is minder waar. De speelse jeugdigheid in zijn schilderijen en beelden zijn pakkend op emotioneel niveau.

Deze geslaagde en gezellige haringparty werd dit jaar mede mogelijk gemaakt door Schmidt Zeevis, Audi Centrum Auto Hoogenboom, Nice-to-Meat, Kwast Wijnkopers en Holland Floor.