• Milaan: Marina Rinaldi presenteert Sara Battaglia

  • Addy van den Krommenacker showt in Gambia

  • Paul Schulten 40 jaar in het vak

  • Avontuurlijke clipper zeilrace om-de-wereld met de Perseverance

  • Beroemde Schotse motorkappen dreigen te verdwijnen

  • Het meest geliefde plein in Sevilla: Plaza de España

  • De Mesdag Collectie uit Den Haag toont Sprekende Bomen

  • TOI & MOI van BIGLI voor valentijn

  • Agu presenteert Undyed Bikewear

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 12 :
Is automobilisten pesten echt nodig - Twijfels over het klimaatevangelie - Zoeken naar praktische oplossingen - De onvermijdelijke Beterweters blijven trots met hun fouten doorgaan - Interessante theorie over de overeenkomst van elementen uit de quantumtheorie en paranormaal denken over levensvormen - Soms is onze grote wereld toch heel klein - Regeringsleiders op de wereldtop over de ontbossing van de Amazone om de longen van de wereld te beschermen - Grensoverschrijdend gedrag is een categorie apart.

PodCast 13 :
Bootramp voor de kust van Ameland - Gevolgen voor ons Erfgoed de Waddenzee - Brandgevaar elektrische auto's mogelijk onderschat - Kamervoorzitter Khadija Arib (on)terecht de maat genomen door anonieme beschuldigers. Wie zei wat? Uitvergroot door 'deftige roddeljournalistiek' - Macht en tegenmacht op de balans vooral in politiek en sport - Onvolledige discussie over het Nederlandse Kabinet - The Black Day in New Delhi en het leven van de Dalit of Onaanraakbaren in India. Een onverzoenlijke hardheid van het regime daar isoleert grote groepen anders gelovigen waaronder ook miljoenen christenen tot leven in afschuwelijke omstandigheden aan de onderkant van de maatschappij.

Introdans sluit seizoen met online END OF SEASON

Introdans sluit het dansseizoen eind juni af met een kleurrijke, zomerse voorstelling vanuit huistheater Stadstheater Arnhem. Door de coronamaatregelen kiest het moderne balletgezelschap uit Arnhem dit jaar voor een online editie. END OF SEASON is te zien op donderdag 25, vrijdag 26 en zaterdag 27 juni 2020 om 20.15 uur via introdans.nl.

Tijdens deze END OF SEASON danst Introdans het, door de pers omschreven ‘coronaballet’, Swingle Sisters van Alexander Ekman, het powerstuk The Hunt van Robert Battle, het magische Blue Journey van David Middendorp en het fascinerende Chairman Dances van Lucinda Childs. Deze succesballetten uit eerdere voorstellingen dit seizoen worden afgewisseld met gesprekken met o.a. dansers en directie en gevarieerde beelden en filmpjes.

Presentator Mart Grol neemt u tijdens deze online voorstelling mee door het afgelopen seizoen dat abrupt tot een einde kwam. Artistiek directeur Roel Voorintholt: “Wat missen we het contact met ons publiek, de volle zalen in het theater en het applaus. Daarom willen we graag dit bijzondere seizoen met al onze bezoekers samen afsluiten om de schoonheid van dans te vieren met deze zomerse vrolijke seizoensafsluiter”.

Het dansseizoen begon met de herdenking van De Slag om Arnhem en de succesvolle voorstellingen THE BATTLE en EVACUÉ en GRUPO SPORTIVO. Net na de premières van ICOON en GEK GEZICHT sloten de theaters. De afgelopen maanden hebben de dansers vanuit huis gerepeteerd. Onder de noemer ‘Thuisbioscoop’ biedt Introdans in deze periode met grote regelmaat dansfilms online aan.

De docenten van Introdans bereiken het publiek in de huiskamer, er zijn online lessen waaraan iedereen mee kan doen. Dat wordt ontzettend gewaardeerd. Via social media en de website introdans.nl worden vele activiteiten ontwikkeld om het publiek te blijven inspireren met dans.

Introdans toont in deze activiteiten een ongewoon hoge kwaliteit. Natuurlijk hoopt Introdans echter in seizoen 2020/21 weer in de theaters te kunnen dansen.
De END OF SEASON voorstelling is voor iedereen te volgen via de site van introdans op donderdag 25, vrijdag 26 en zaterdag 27 juni om 20.15 uur.

Een vrijwillige bijdrage wordt zeer op prijs gesteld. En dat is zo gek nog niet gezien de intensieve inzet bij alle activiteiten en grote betrokkenheid van het uitvoerend gezelschap als ook van alle andere medewerkenden die nu via nieuwe vormen de contacten met het hun talent appreciërende publiek voortzetten maar vooral hopen deze verbondenheid ook in de toekomst weer op de vertrouwde wijze te kunnen hervatten. Creativiteit heeft ook een zakelijke kant en al maken de dansers nog zulke hoge sprongen: net als iedereen kunnen zij niet van de lucht leven.Vandaar dat bescheiden toegevoegde verzoek.