• Couture Irving Vorster bij Mondriaandiner

 • Show Addy van den Krommenacker in Parijs groot succes

 • De INFINITY collectie van BIGLI

 • Spencer Tweeling showt Chopard

 • Couturier Zyanya Keizer BINHE en haar Team

 • Pink Panther Party uit jaren 70 herleven

 • Chopard X Mariah Carey

 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7

Best dressed lawyer!

Bos & Baruch Podcasts

 

 

PodCast 8 :
Grote Nederlandse financiële reserves nog steeds aanwezig– corruptie – Onderdrukte media en ondernemersprotesten Hongarije – Denk wat je wilt - Verwarring over inclusiviteit of … genderisme in de overdrive?

PodCast 9 :
Omgekeerde vlag – tragiek voor vaderlandse boerenstand – boerenondernemers met grote investeringen in crisis - dierenliefde of vegan - voor of tegen stikstofbeleid van het kabinet – wanhopig tekort aan huizen en bouwgrond – Issues rond moeilijke mensen als grensoverschrijders..

De beste Drone-Foto

  Het is wel heel positief dat drones ook voor heel veel mooie activiteiten kunnen worden gebruikt nadat de wereld opschrok van de verschrikkelijke drones die in oorlogen gebruikt worden. Drones kunnen ook ongelooflijk veel goeds doen. Ze kunnen bijvoorbeeld beelden weergeven van moeilijk te bereiken plekken bij aardbevingen waar slachtoffers wachten op redding. Ze kunnen ook heel snel boodschappen doen of pakjes overbrengen of gebruikt worden voor het maken van films of foto's.

In een videoboodschap heeft minister Mark Harbers (Infrastructuur en Waterstaat) de uitslag bekend gemaakt van een fotowedstrijd MijnBesteDroneshot. Deelnemers konden afgelopen zomer hun mooiste dronefoto’s van Nederland inzenden, in verschillende categorieën. Ook jeugdige dronevliegers mochten meedoen. De twee winnaars krijgen binnenkort het nieuwste model cameradrone uitgereikt.

Maar liefst 320 inzendingen kwamen er binnen bij de dronefotowedstrijd, die werd georganiseerd door Dronewatch en het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat. Een vakjury, bestaande uit Mark Harbers (minister van IenW), Valerie Kuypers (beroepsfotograaf) en Wiebe de Jager (Dronewatch) beoordeelde de inzendingen. Hieruit volgden de twee winnaars: één in de leeftijdscategorie 16 jaar of ouder en één in de categorie tot 16 jaar.

Beide winnaars krijgen het nieuwste model cameradrone – een DJI Mini 3 Pro inclusief DJ RC – uitgereikt. Een heel mooie prijs! De juryleden zijn erg te spreken over de inzendingen. Minister Harbers: “Drones zijn ontzettend handig. Ze nemen ons gevaarlijk werk uit handen. We gebruiken ze voor onderhoud en inspectiewerkzaamheden aan onze infrastructuur en bij verkeersincidenten. En natuurlijk kun je er ook prachtige foto’s mee maken. Met de binnengekomen dronefoto’s zie je heel goed hoe mooi Nederland is.”

Jurylid Valerie Kuypers vult aan: “Fantastisch om Nederland vanuit een ander perspectief te bekijken. Mooie shots waarbij het weer en de lijnen in het landschap goed gebruikt worden. Bij een aantal foto’s bleef ik kijken omdat ik niet meteen wist waar ik naar keek.”

Volgens initiatiefnemer Wiebe de Jager toont de wedstrijd aan dat dronefotografie inmiddels een ingeburgerde vorm van fotografie is, en dat de meeste deelnemers bekend zijn met de regelgeving. “De meeste foto’s zijn keurig in lijn met de regelgeving gemaakt. Alleen zorgen CTRs, Natura 2000 en nationale afwijkingen op de Europese regels soms voor verwarring.”

In de leeftijdscategorie onder de 16 jaar heeft Max van 14 jaar gewonnen met de foto ‘Zonsondergang Houtribdijk Lelystad’. In de categorie 16 jaar en ouder heeft Larissa van Hooren gewonnen met de foto ‘Alkmaar in de mist’. De jury feliciteert de winnaars met hun prijs.

DE WINNENDE FOTO: ALKMAAR IN DE MIST ... GEMAAKT DOOR LARISSA VAN HOORN

MEER PRACHTIGE WINNENDE FOTO'S ZIJN TE ZIEN OP DRONEWATCH.NL EN MIJNBESTEDRONESHOT.NL